E2r

Vianmääritys kondensaattori

Osa kolme perus elektronisia elementtejä

Osa kolme perus elektronisia elementtejä, jotka sisältävät ja vastuksen, kondensaattorin löytyy melkein mitä tahansa, joka toimii sähköä. Myös nimitystä lauhduttimet, kondensaattorit ovat sähköisiä komponentteja asennetaan useimmissa laitteet ja välineet, jotka auttavat varastoivat energiaa juosta laitetta tai laitteen. Usein nämä kondensaattorit ominaisuus dielektrisen tai kerrokset keskellä johtimia tai tavallinen vanha eristys. Kuten useimmat virtalähteet, kondensaattorit on positiivinen ja negatiivinen napa, joka auttaa sähkövirtojen jossa kondensaattori on laittaa sisään Kondensaattorit ovat myös hyödyllisiä säädellään määrä energiaa laitteen tai laitteen. Useimmat kondensaattorit on valmistettu metallista tai monikiteistä elokuvia.

Vianmääritys kondensaattori. Turvallisuus ennen kaikkea.
Vianmääritys kondensaattori. Turvallisuus ennen kaikkea.

Jotkut oireet kondensaattorin vioittuneen ovat laitteillesi tekee hurinaa, hidas moottorit, ylikuumeneminen ja sitten sulkemalla ja käynnistämällä omasta. Jos teidän laitteet tai laitteet näytä mitään näistä oireista, ehkä on aika tarkistaa kondensaattori.

Alla on muutamia alkeellisia vianhakutekniikoista voit tarkistaa, onko kondensaattori toimii edelleen oikein. Kaikki mitä tarvitset on hyvä, toimiva multi testaaja.

  • Turvallisuus ennen kaikkea. Varmista, että laite on irrotettu pistorasiasta ja sammutettu. Sitten sinun täytyy päästä eroon varastoidun energian kondensaattori oikosulkemalla kondensaattori liittimiin. Sinun täytyy varmistaa, ettei ympäristön sähköstä veloitetaan kondensaattorit kuin jotkut kondensaattorit pystyvät räjäyttämällä testauksen aikana vaikka irrotettu pistorasiasta.
  • Multi testaaja asetukset. Sinun täytyy asettaa monen testaaja tarkistaa energiaa teidän kondensaattori. Voit tehdä sen sinun täytyy laittaa sen ohmiin. Seuraavaksi testataan usean testaaja koskettamalla johdot yhteen ja tarkista mittari siirtyy muille ääripäässä.
  • Kosketa johtaa. Kun olet varma, että moni testaaja toimii hyvin, voit siirtyä todella testaat kondensaattori. Kosketa usean mittarin johtaa kuin kondensaattorin. Mittari ei liiku, kun teet tämän.
  • Kytke johdot. Käänteinen johtaa teidän moni testaaja ja kytke ne kondensaattorin uudelleen. Sinun mittarin pitäisi siirtyä toiseen päähän ja sitten hitaasti tehdä tiensä takaisin.
  • Tietäen mikä toimii. Kosketa toisiaan tuot oman multi testaaja kondensaattorin liittimiin. Multi testaaja tulisi aina kääntää nollaan ja työskennellä tiensä takaisin hitaasti. Näin tiedät kondensaattori on silti hyvä mennä. Jos poikkeama on nopea, niin tiedät kondensaattori on vaihdettava.
  • Hyvä kondensaattori elinkaaren arvioidaan kestävän noin seitsemän vuotta. Jos sinulla on laite tai laite siihen aikaa, haluat ehkä harkita vain korvaa ennen kuin se aiheuttaa lisää ongelmia.


Useimmat elektroniset laitteet voivat kestää ja toimia hyvän aikaa, jos pidät ne hyvässä kunnossa. Kun sinulla on parempi käsitys siitä, miten yksittäiset osat toimivat elektroninen laite, paremmin olet tunnistaa ja vianmääritys yleisempiä ongelmia, jotka tulevat elektroniikkaa.