E2r

Ostaminen hapanimelä kirsikoita ja kirsikkapuita: kirsikka hedelmä

Tutustu tyyppisiä kirsikkapuita

Kirsikkapuita tehdä upea lisäksi maisemaa, koska niiden tuoksuva kukkii lisätä puhkeamisen väri ja tuoksu ennustavan alkukeväällä. Myöhemmin kasvukaudella, nämä puut tarjoavat runsaan sadon herkullisia hedelmiä. Omasta, tuoreet kirsikat tehdä täydellinen välipala ja voidaan lisätä hedelmäsalaatteja ja smoothiet tai valmistaa säilykkeitä ja piirakkatäytteet. Kirsikat voidaan käyttää ruoanlaitossa ja leivonnassa, tai voit jäädyttää, kuivaa tai voi niitä pitkäaikaiseen varastointiin . Tutustu eri kirsikkapuita ja miten voit saada tätä herkullista hedelmää.

Ostaminen Kirsikat

Ostaminen hapanimelä kirsikoita ja kirsikkapuita: kirsikka hedelmä. Kirsikat tulevat sekä makea ja hapan lajikkeita.
Ostaminen hapanimelä kirsikoita ja kirsikkapuita: kirsikka hedelmä. Kirsikat tulevat sekä makea ja hapan lajikkeita.

  1. Kirsikat tulevat sekä makea ja hapan lajikkeita. Yleensä hapankirsikat ovat parhaita säilykkeiden tai piirakkatäytteet jos lisäät sokeria tai ruoanlaittoon, kun et halua lisätä liikaa makeutta teidän lautasen. Makeat kirsikat ovat parhaita omasta tai lisätä hedelmiä salaatteja ja sekoitetaan juomia.
  2. Sour lajikkeita ovat Montmorency, Morello, Early Richmond, ja Dwarf Sour. Sinun yleensä löytää niitä vain jäädytetyt, kuivatut tai purkitettu supermarketista. Jos haluat ostaa tuoretta hapankirsikoiden tarkista viljelijän markkinat lähellä heinäkuun lopussa. Voit ehkä ostaa tuoretta lajikkeita irtotavarana.
  3. Makea lajikkeita ovat Bing, Rainier, Queen Anne ja Stella. Tuoreet makeat kirsikat löytyy missä hedelmät myydään, ja ne korjataan aikaisemmin kuin hapan lajikkeita.
  4. Etsi yritys, suuria hedelmiä varret ehjät. Kirsikat pitäisi olla kirkkaanvärisiä sävyjä punainen, vaaleanpunainen, kulta, viininpunainen tai jopa musta. Vältä hedelmiä ruskeita pilkkuja tai jotka ovat pieniä ja kovia. Jos ne ovat liian pehmeitä, ne eivät ylikypsiä ja ei paljon hyvää syötävää. Jos asut lähellä viljelijöille, voit todennäköisesti ostaa niitä irtotavarana. Tämä tekee leivontaan (ja eväs) helpompaa.

Ostaminen Kirsikkapuut

  1. Aivan kuten kirsikat tulevat hapanimelä lajikkeita, joten tee puita. Jotkut lajikkeet puita ei kasva hyvin yhteen, joten tarkista tarrat ja kysy landscaper tai lastenhuoneen siitä, minkälaisia ​​voivat menestyä yhdessä.
  2. Puut voivat kasvaa erittäin pitkä eräpäivänä. Jos etsit lyhyempi puu, tarkista osaksi kääpiö lajikkeita, jotka ovat yleensä saatavilla useimmissa hapankirsikka tyyppejä.
  3. On parasta ostaa nuoria puita istuttamisen. Puut yli viiden vuoden iässä on vaikeaa aikaa kyydistä juuret heidän uuteen paikkaan.
  4. Sour kirsikkapuita kasvaa ja kukoistaa alle lähes kaikki kasvuolosuhteissa. Makea kirsikkapuita ottaa hieman enemmän aikaa, huomiota ja huolenpitoa. Blossoms kuihtuu kovassa pakkanen molempien kuitenkin.
  5. Harvest aika hapankirsikoiden on yleensä heinäkuun puolivälissä, kun taas makeat kirsikat kypsyvät hieman nopeammin. Lämpimällä säällä olosuhteissa, kirsikoita on valmis satoa jo huhtikuun lopussa. Molemmat näyttää vaikuttavan näytökseen kukkii aikaisin keväällä, ja kukat vaihtelevat väriltään valkoisesta syvän vaaleanpunainen.
  6. Jos rakastat kukkii, mutta eivät halua kasvattaa hedelmiä, voit ostaa koristepuut. Nämä ovat kasvaneet yksinomaan niiden koristeellinen ulkonäkö, ja niitä käytetään usein lisäyksiä maisemointi.