E2r

Miten kaasunilmaisimen työtä?

Kaasuhälytin on gadget, joka huomaa olemassa erilaisia ​​kaasujen läheisyydessä, tyypillisesti osana rakenteen varoittaa tarkkailijoiden läsnäolon kriittistä kaasuja, jotka voivat olla vaarallisia ihmisille tai muille eliöille. Kaasuilmaisinta voidaan havaita helposti syttyviä ja myrkyllisiä kaasuja. Tämä laitteisto voidaan jopa käyttää palontorjunnassa.

On olemassa erilaisia ​​menetelmiä kaasunilmaisinputkia mallista riippuen. Havaitsemiseksi kaasuvuotoja voidaan tehdä katalyyttisellä tai infrapuna pisteantureille, kun taas uudemmissa osoitusmenetelmiä ovat ultraääni mikrofonin perceivers. Mallista riippumatta, nämä ovat perusvaiheet, miten kaasunilmaisin toimii:

Miten kaasunilmaisimen työtä? Perinteinen kaasuilmaisinta lähellä on oltava mahdollista lähde tai tietyllä alueella, ennen kuin se voi havaita kaasun ilmakehässä.
Miten kaasunilmaisimen työtä? Perinteinen kaasuilmaisinta lähellä on oltava mahdollista lähde tai tietyllä alueella, ennen kuin se voi havaita kaasun ilmakehässä.

  1. Perinteinen kaasuilmaisinta lähellä on oltava mahdollista lähde tai tietyllä alueella, ennen kuin se voi havaita kaasun ilmakehässä. Niillä on anturit, jotka tarvitsevat kaasun kulkeutumista kohti anturit ennen niitä käsitellään. Ultraääni kaasuvuoto ilmaisimet ovat monipuolisempia, sillä ne käyttävät mikrofonia teknologiaa ja luottaa enemmän äänen taajuus sihisevä kaasun läheisyydessä.
  2. Pohjimmiltaan on oltava kaasuvuoto. Perinteiset kaasunilmaisimet havaita vain yhden kaasun. Ne voisivat olla hiilidioksidia omat tai palavien kaasujen talosta lämmittimet. Vuodot voivat joko lähtöisin putkista tai läsnäolon uncontained savua. Moderni kaasuilmaisimet, ovat monipuolisempia kuin he luottavat muita liikennemuotoja määrittää mahdollisuutta vuodon.
  3. Mostgas ilmaisimet ovat paristoja, joten varmista, että ne ostat on mekanismi, joka ilmaisee pariston vaihto. Joillakin kaasunilmaisimet on dual tehotiloista - ne voidaan virtansa kodin virtalähde, mutta on varmuuskopioida paristot vain jos virta katkaistaan.
  4. Kun kaasu kulkeutuu ohi paneelit on infrapuna pisteitä tai kohti levyt, jotka sisältävät katalyytit, ne häiritsevät järjestelmän ja käynnistää hälytyksen. Infrapuna-linja on järkyttynyt läsnäolo ajautumisen kaasu, joka analysoidaan. Katalyytit vuori levyt reagoivat wafting kaasun ja tunnistaa sen tyypin nesteen sen tunnistaa. Huomioi, että kaasun ilmaisimet sisältävät katalyyttinen levyt ovat spesifisiä tietyille kaasua. Ultraääni taajuudet skannataan nykyaikaisilla ilmaisimet sihinää kaasun ja kääntää se kaasuvuotojen
  5. Mikroprosessorit asennettu kaasuilmaisimet kääntää tiedot ultraäänitaajuus havaittu, että katalyyttinen reaktio on tapahtunut, tai keskeytyksen infrapunavaloa kuin vuoto ja aktivoi hälytyksen. Hälytyksen, kun se ei ole käytössä, se ilmoittaa palokunta, kun se on kytketty puhelinlinjaan.

Homes on pyhäkkö, jossa sinun täytyy tuntea olonsa turvalliseksi

Homes on pyhäkkö, jossa sinun täytyy tuntea olonsa turvalliseksi. Kaasunilmaisimet suojaavat sisällä ja antaa varmuuden siitä, että jos kaasuvuoto, asukkaat varoitetaan tarpeeksi nopeasti päästä turvaan. Jokaisella pitäisi olla kaasunilmaisin kodeissaan, ja tiedän, kuinka ne toimivat opastaa, miten ostaa paras sinun asuinpaikka.