E2r

Miten ymmärtää spektri luonnonvaloa

Luonnonvalo on niin äärimmäisen tärkeää, että meillä olisi lakata toimimasta ilman sitä. Monet ihmiset maksaisivat tuhansia dollareita vain varmistaa, että riittävä luonnonvalo kulkevat niiden ikkunoista kotona. Luonnollinen valo sopii sekä sisä-ja ulkoilma-aktiviteetteja kuten grilli grillaus, retkeily, kun pelasin maastojuoksussa tai yksinkertaisesti kirjan lukeminen. Se voidaan saavuttaa kautta oikeaa sijoittamista oviaukkojen ja ikkunat. Voit ohjata määrää luonnollista valoa, joka voi kulkea läpi oviaukkojen ja ikkunat käyttämällä verhoja tai sälekaihtimia.

Luonnonvalo ei ainoastaan ​​edistä ulkonäköä kotiisi, vaan fyysistä ja henkistä hyvinvointia samoin. Tutkimusten mukaan hyvin valaistussa huoneessa tekee ihmisistä onnellisempia ja tuottavampia. Toimistotilat, että on riittävästi lähteitä luonnonvaloa tulevat ikkunat ovat tuottavampia työympäristöjä. Sijoittaminen työpöytä lähelle ikkunaa voi auttaa työntekijä vähentää silmien rasitusta pysymistä pitkiä aikoja tietokoneen ääressä.

Miten ymmärtää spektri luonnonvaloa. Testit suoritettiin luokkahuoneissa ja toimistotilat.
Miten ymmärtää spektri luonnonvaloa. Testit suoritettiin luokkahuoneissa ja toimistotilat.

Tässä on luettelo luonnollisista valonlähteet:

 1. Aurinko
 2. Kuu
 3. Tulipalo
 4. Tähdet
 5. Meteor tai Meteor suihkut
 6. Sumu
 7. Foxfire
 8. Airglow
 9. Magma
 10. Aurorae
 11. Yhteenkasvu levyt
 12. Salama
 13. Plasma
 14. Triboluminescence
 15. Glow matoja
 16. Fireflies
 17. Etelämantereen Krill
 18. Lux Operon (meri bakteeri)
 19. Aequorea Victoria (meduusat)

Sinulle täysin ymmärtää, mitä luonnon valoa on kyse sinun tarvitsee tietää historiansa tieteeseen. Monta vuotta sitten, Isaac Newton toteutettiin kokeilu käyttäen luonnon valoa, mikä on tullut tunnetuksi Newtonin Prism Experiment. Isaac Newton käytetään prisma jotta selville valkoinen valo koostuu eri värejä ja hän osoittautui niin paljon jälkeen useita testejä. Itse asiassa hän oli ensimmäinen henkilö tunnistaa lähteen sateenkaaren.

Miten ymmärtää spektri luonnonvaloa.
Miten ymmärtää spektri luonnonvaloa.

Altistuminen täyden aallonpituusspektriksi tuleva auringon uskotaan auttaa ylläpitämään hyvää terveyttä. Valtaosa keinovalossa, kuten lamput ja valaisimet ovat lyhyitä täyden tasapainoisen auringonvalon spektrin. Pulaa päivittäinen altistuminen koko tasapainoisen spektrin luonnonvaloa estää elimistön kykyä luoda ja imeä ravinteita. Se voi merkittävästi vaikuttaa vision, kasvua hiukset, tekstuuri ihoa ja muut ruumiinosat. Yhdeksänkymmentä prosenttia elämän käytetään sisätiloissa, ja suurimman osan ajasta mukaisesti riittämätön valaistusolosuhteissa. Tällainen puute voi aiheuttaa paljon terveysongelmia, kuten masennus, verenpainetauti, metabolisia ongelmia, unettomuus, migreeni ja enemmän.

Testit suoritettiin luokkahuoneissa ja toimistotilat

Testit suoritettiin luokkahuoneissa ja toimistotilat sekä täydellinen ja tasapainoinen spektri luonnonvaloa oli osoittautunut paitsi parantaa työympäristöä mutta myös parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia ihmisille. Auringonvalo on suuria määriä ultraviolettisäteilyltä, ei ole epäilystäkään siitä. Mutta kohtuus on ratkaisu. Perusmäärät auringonvaloa tarvitaan ylläpitämään elämää ja immuunijärjestelmää. Jokainen aallonpituus auringonvalon auttaa stimuloimalla D-vitamiini, kalsiumin imeytymistä ja muita vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi se auttaa aknen hoidossa, anemia, koliitti, ekseema, kihti, herpes ja lupus.