E2r

Miten ymmärtää käyttötapoja kumi tiivisteet

Kumi on yksi joustavia materiaaleja saatavilla tänään

Kumi on yksi joustavia materiaaleja saatavilla tänään. Sen muokattavuus tekee siitä suosikki materiaalia tekemään massaa. Se pystyy säilyttämään muotonsa vaikka laittaa kompakti tila, siis antaa lopullinen sinetti vedeltä ja muita nesteitä. Kumitiivisteet, että käytämme nykyään ole valmistettu puhtaista luonnon kumia, koska luonnonkumin on pehmeämpi. Kumi tiivisteet ovat usein valmistettu sienestä kumiseosta.

Miten ymmärtää käyttötapoja kumi tiivisteet. Tiivistämiseen ikkunat.
Miten ymmärtää käyttötapoja kumi tiivisteet. Tiivistämiseen ikkunat.

Kumiset tiivisteet käytetään niin monella tavalla - alkaen autoteollisuuden yhteinen koti. Tässä on vain niiden käyttötavoista ja sovelluksia:

  1. Tiivistämiseen ikkunat. Kumiset tiivisteet käytetään tiivistys ikkunat paitsi kotona, mutta autoja samoin. Ikkuna kumitiivisteet tulevat nauhat ja toimia weatherstrip. Ne ovat lämpö ja kylmä kestäviä ja hyvin joustava. Nämä kumitiiviste nauhat myydään metritavarana kumin tarjonnan myymälöissä. Kumi tiivisteet, joita käytetään auton ikkunat on enemmän erikoistunut suunnitteluun kuin niitä käytetään kodin ikkunat.
  2. Tiivistämiseen ovet. Pohjimmiltaan, kumi-tiivisteet, joita käytetään lasi-ovet ovat samat kuin ne, joita käytetään tiivistys lasi-ikkunat. Kuitenkin jotkut ovet voivat vaatia kumitiivisteisiin paksumpi laatua. Esimerkiksi bi-kertainen ja hydrauliset ovet tehtaissa vaativat erikoistuneita kumitiivisteet sekä ylä-ja alareunassa. On olemassa myös erilaisia ​​kumi tiivisteet käytettävissä autotallin ovet. Nämä ovat kaksikanavainen, kahden T-kanava, kaksinkertainen helmi, ja T-polttimo.
  3. Tiivistämiseen säilytystilat. Kumitiiviste nauhat käytetään yhteistä säilytystilat kotiin, kuten kaapit ja vaatekaapit. Kumilistat pitää kosteuden tulossa ja estää kehitystä hometta. Kehittyneempiä kumitiivisteet, kuten ne, jotka ovat keväällä joustava, käytetään saumauslaitteistoon kaapit teollisuuslaitoksia.
  4. Säilykkeeksi ja elintarvikkeiden varastointia varten. Canning täällä ei tarkoita ruoan säilyttämiseen peltitölkit mutta säilyttää niitä lasipulloissa. Kumitiivisteet paitsi estävät nesteen siirappi vuotamasta pullosta, mutta myös tiiviste niin, että elintarvike on pakattu tyhjiössä. Tämä estää bakteerien saada pullon sisällä ja pilaa ruoan sisällä. Jotkut kumitiivisteet kiinnitetään suoraan kannet kuin yhteinen kaupallisesti saatavilla pullotettua säilykkeitä. Jotkut, toisaalta, voidaan irrottaa kannen. Homemakers joka säilyttää elintarvikkeita itseään käytetään erityistä säilytyspurnukoita että on kumitiivisteet. Kumi-tiivisteet, joita käytetään elintarvikkeiden varastointi ovat myrkyttömiä.
  5. Arkkitehtuurin ja rakenteita. Kumitiiviste ei ole vain käytetään sulkemaan aukkoja arkkitehtuurin ja rakenteita. Veden läpi tuleva aukkoja voi aiheuttaa materiaalin huonontua. Kumi tiivisteet, varsinkin kumi o-renkaat, joita käytetään vähentämään painetta törmätä osien maanjäristyksen aikana.

Emme useinkaan huomaa esiintyminen ja tärkeys kumia hylkeistä asioita, joita käytämme. Kumi tiivisteet ovat yhtä monipuolinen kuin niiden kumiosat, ja monet sen käyttötarkoitukset ja sovellukset kasvaa varmasti ajan mittaan.