E2r

Miten vetää aloittaa lehtipuhallin

Lehtipuhallin on yksi eniten käytetty kappaletta ratapihojen laitteet

Lehtipuhallin on yksi eniten käytetty kappaletta ratapihojen laitteet, joita käytetään korvaamaan rake. Lukuun ottamatta sitä, että se voi puhaltaa pois lehdet (kuten nimikin kertoo), se toimii myös tyhjiössä, kouru puhtaampaa, ja lumilinko samoin. Sähkömoottori, kaasu moottori tai kaksitahtinen moottori tavallisesti valtuuksia sitä. Viimeisimmät mallit ovat powered by nelitahtimoottoreiden vähentää ilmansaasteita.

Uusi lehtipuhaltimet pitäisi olla helppo käyttää

Uusi lehtipuhaltimet pitäisi olla helppo käyttää, vaikka niiden jatkuva tärisevä voi osoittautua stressaavaa aseita. Tämä pätee erityisesti kädessä pidettäviä malleja; selkäreppu asennettu mallit ovat helpompi ja ergonominen. Tämän vuoksi on välttämätöntä, että otat tauon nyt ja uudelleen käyttämällä lehtipuhallin, jotta levätä sylissäsi.

Miten vetää aloittaa lehtipuhallin. Täytä lehtipuhallin säiliö kaasua.
Miten vetää aloittaa lehtipuhallin. Täytä lehtipuhallin säiliö kaasua.

Käynnistys sähköinen lehtipuhallin on melko helppoa, mutta sinun täytyy käyttää pitkää jatkojohtoa, jotta mukavasti siirtää laitteen pihan poikki. Vaihtoehtona tälle on käyttää kaasukäyttöiset yksiköitä, jotka ovat melko suosittuja.

Useimmat kaasukäyttöinen lehtipuhaltimet ovat alkaneet vetämällä johdosta. Tätä kutsutaan myös vedä alkaa lehtipuhallin. Jos olet omistaja uusi lehtipuhallinta ja etsit selvittää, miten vetää aloittaa sitä, lue nämä vinkkejä:

Täytä lehtipuhallin säiliö kaasua. Useimmat kaasu-käyttöinen lehtipuhaltimet vaativat seos öljyn ja kaasun suhteella 50:1 (joka on 50 osaa kaasu sekoitetaan yksi osa öljyä). Sekoita ne yhteen astiaan, ja tankata lehtipuhallin sen kaasusäiliön (tarkista käyttöohjeesta missä se on). Varmista, että olet ruuvaa korkki kaasusäiliön tiiviisti ja koskaan tankata lähelle tulen lähde.

Laita kill kytkin asentoon

Lehtipuhallin on yksi eniten käytetty kappaletta ratapihojen laitteet. Laita kill kytkin asentoon.
Lehtipuhallin on yksi eniten käytetty kappaletta ratapihojen laitteet. Laita kill kytkin asentoon.

Laita kill kytkin asentoon. Klo takaosa lehtipuhallin, olisit löytää tappaa kytkin, rikastin ja polttimo. Prime kuristin, ja sitten vedä johtoa niin nopeasti kuin voit käynnistää moottoria ja saada se käynnissä. Se on yleensä riittää vetämään aloittaa lehtipuhallin.

Tiedä mitä tehdä, jos sinulla on vaikea vetää aloitat lehtipuhallin. Jos olet työskennellyt melko vanha yksikkö, mutta saatat huomata, että et heti saa sitä hoitaa muutamia yksinkertaisia ​​vetää johto. Joskus, moottori saattaa tehdä melu ja pauke hieman, ennen kuin lopulta kuolevat pois. Tässä tapauksessa, sinun pitäisi kääntyä rikastin pois päältä, tai laita se puoli asentoon ja vedä johdosta. Anna johto muutaman nopean vetää, ja tällä kertaa, moottori olisi pauke vaan jatkuu.

Anna moottorin lämmetä hieman. Muutaman sekunnin kuluttua moottori käynnistyy, anna sen hyräilemme jonkin aikaa, jotta se lämpenee, niin olisit pystyä käyttämään sitä teidän pihalla.

Siellä on se

Siellä on se! Nämä ovat vain muutamia asioita muistaa, jos haluat vetää aloittaa lehtipuhallin. Onnea, ja toivottavasti tämä auttoi sinua ulos!