E2r

Miten valita parhaat vaihtoehdot, jotka kattavat kellarikerroksessa

Oletko keskellä tee-se-itse remontin

Oletko keskellä tee-se-itse remontin? Vai oletko juuri palkannut sisustussuunnittelija auttaa laitat todellisuutta kaikki ihania ideoita, että olet noin tehdä kodin näyttää enemmän mielenkiintoinen ja rentouttava? Muista, että jokainen osatekijä on tärkeä osa tekemään talosi sinun "unelma talo". Useimmat ihmiset yleensä kiinnittävät huomiota olohuone, ruokailutila ja keittiö alueilla ja kotitoimistoihin. Ja kellarissa tuskin saa mitään taiteellista huomiota. Tämä on luultavasti, koska useimmat perheet tarkastella kellarissa tallennustilaa.

Jopa elokuvat ovat luoneet ajattelutapa, joka on kaukana mukava. Jos huomaat, useimmat kauhu tai jännitystä elokuviin kuvaavat kellarissa jotain salaperäistä tai pelottavaa. Mutta kukaan ei ole koskaan täysin ymmärtänyt, että lisäämällä esteettisesti taipuvainen valintoja suunnittelu voi tuoda väriä ja elinvoimainen elämän kellariin. Voisit aloittaa kellarikerroksessa. Kellarissa rakentaminen, sinun pitäisi tietää, mitä haluat käyttää aluetta ja valitse tyyppi kellarin lattia, joka sopii tarpeisiisi sekä vastaamaan suunnittelun mielessä. Erityisesti aloita minkälainen ympäristö haluat olla tähän alemman tason.

Jos sinulla on kostea tai märkä kellarissa, valitse lattia materiaali, joka kestää tämän setup. Jotkut parhaista arkkitehtonisia suunnitelmia ja malleja ovat kellareihin, jotka ovat kuivia ja on hyvä eristys. Tehdä tilaa valittamalla aistit, voit valita näistä eri lattiamateriaalit:

Miten valita parhaat vaihtoehdot, jotka kattavat kellarikerroksessa. Keraamiset tai posliini.
Miten valita parhaat vaihtoehdot, jotka kattavat kellarikerroksessa. Keraamiset tai posliini.

  • Linoleum. Tämä aine voidaan helposti ottaa käyttöön, ja voidaan poistaa helposti samoin. On olemassa lukemattomia valintoja voit tehdä koskien muotoilu ja värit. Voit jopa valita yhden, joka sopii kellarissa maali, että sinulla on. Jos sementti lattia on viivoja, halkeamia, jne., linoleumi kate voi helposti peittää tämän.
  • Keraamiset tai posliini. Keraamiset tai posliini lattia on kaunis ja ei ole kovin korkea hintataso. Mutta sen haittoja ovat, että ne ovat alttiita halkeamia ja murtumia, ja sinun täytyy sävy heidän "kylmänä" alas lämpimin sävyin teidän huonekaluja, päällysteet ja verhoilu.
  • Betonilattialle. Tämä on tavallisin valinta. Betonilattia on hyvin toimiva ja vähän huoltoa, mutta siitä puuttuu hieman loven valituksen puolelle.
  • Laminaatit. Tämä valinta on niille, jotka ovat tiukka budjetti, mutta haluamme samalla esteettinen vaikutelma kuin kalliimpia lattiamateriaalit. Plus-puolelle käyttämällä laminaatit ovat, että se on helppo asentaa ja ei tarvitse äärimmäisen huolto-toimenpiteitä.
  • Hardwood Floor. Tämäntyyppinen lattia on erittäin houkutteleva ja voi antaa tiettyjä lämpöä muuten kylmä kellari. Ja perustiedot puun värejä voidaan helposti sovittaa maali valitsemasi seinät. Tämä on myös vähän huoltoa, mutta alkuperäisen kustannus voi olla varsin suuri.
  • Carpet. Matto antaa hyvän kellarin eristyksen. Ja vetonaula mattojen on, että ne tarjoavat pehmustettu lattia. Ne myös tulevat lukemattomia lajikkeita. Mutta sinun täytyy käsitellä pölyämistä ja imurointi ylläpitää matto ja pitää sen ilmaiseksi allergeeneja.

Saatat myös haluta harkita myöhemmin kellariin korjaus valittaessa tyyppi kellarikerroksessa haluat olla. Kaikki nämä asiat tulisi harkita ja punnita voit saada juuri oikea tasapaino ulkonäkö ja toimivuus.