E2r

Miten valita seinälle valaistus kylpyhuone

Valitsemalla sopiva valaistus oman kylpyhuoneen voi olla hyvin hankalaa varsinkin jos hukkua laaja valintoja kylpyhuoneen valaisimet saatavilla markkinoilla. Kylpyhuone on paikka, jossa voit nauttia rentouttavasta hetkestä lämmin kylpy ja sulhasen itse. Siksi, että vähän tilaa olisi oltava käytössä tehokkaat ja koristeellinen valaistus tyyli, joka tarjoaa mukavuutta, lämpöä, ja jopa ylellisyyttä tarvittaessa. Yksi suosittu valaisimia käytetään kylpyhuoneissa on seinään asennettu järjestelmiin. Vastaava vinkit on auttaa sinua miten valita niitä.

1.. Millainen seinävalaisimet sinun täytyy laittaa teidän kylpyhuone. Voit tehdä tämän, sinun on myös selvittää, kuinka paljon valoa teidän kylpyhuone tarpeisiin. On parasta ottaa huomioon, että seinälle valaisin ei ole ihanteellinen ensisijainen huoneen valaistuksen tämän tyyppinen valaistus on tarkoituksellisesti suunniteltu tarjoamaan suora valaistus tietylle alueelle. Esimerkkejä seinälle valaisimet ovat:

Miten valita seinälle valaistus kylpyhuone. Scone valaistus.
Miten valita seinälle valaistus kylpyhuone. Scone valaistus.

  • Scone valaistus. Seinä lampetti valot tarjoavat hienostuneen ilmeen ja tulevat eri tyylejä, jotka vaihtelevat perinteisistä nykyajan. Tämä tyyppi on ihanteellinen molemmin puolin turhamaisuus peili.
  • Seuraa valaistus on suosittu valinta tunnetaan toimivuus ja käytännöllisyys. On paljon tyylejä tämäntyyppisen että voit helposti löytää sopivin teidän kylpyhuone vaatimuksia.
  • Bath bar valaistus. Tämäntyyppinen uhkuu tyylikäs sävy ja tulee eri kokoja ja valon yhdistelmiä. Kuitenkin, se ei yleensä ole säädettävissä. Nykypäivän suosituimmista kylpy baari valaisimet tulevat harjattu teräs, maalaismainen tyyli, ja takorauta.

2. Harkitse koko kylpyhuoneen ja alue, johon asennat valaisin. Koko huoneen ja paikan, jossa valo asennetaan on paljon tekemistä kirkkaus ja määrä valaistus valaistus voi tarjota. Jos haluat seinälle valaisimia nimenomaan toiminnallinen tarkoitus, kuten tarjota riittävä valaistus ympärillä kylpyhuoneen peili, aseta se suhteellisen lähellä silmien tasolta jätä unflattering varjoja kasvoille ja vartalolle. Korkeus ja kalusteet ovat toisistaan ​​myös tärkeää pohtia.

3. Tehdä vertailu ostoksia. Monet luotettu kylpyhuone valaisin kaupat ovat niiden verkkosivujen yksityiskohtaiset luettelo niiden varastot. Säästä aikaa etsimällä Internetistä luokittain, kuten brändi, tyyppi, tyyli, viimeistely, käyttö ja hintaluokassa. Valitse oikea seinälle valaisimia, jotka ovat myös oikeassa taskussa.

Bath bar valaistus.
Bath bar valaistus.

Jos asiassa et ole varma valinnastasi tai jos se on ensimmäinen kerta valita ja ostaa valaisimia kylpyhuoneen, voit hakea apua sisustussuunnittelija. Asiantuntija ei vain tiedä, minkä tyyppinen valaistus tarvitset oman kylpyhuoneen tai muu huoneeseen, mutta tietää myös, minkä tyyppinen parhaiten täydentää sävy ja design kylpyhuone. Selkeästi välittää asiakkaan tarpeita ja tyyliä kuvittelette, ei vain sinä varma, että saat tarvitsemasi toiminnot, mutta täydellistä harmoniaa omassa kylpyhuoneessa.