E2r

Miten valita sähkö Hyötykasvikuivuri

Vaikka sähköinen Hyötykasvikuivuri ei ehkä yleisin keittiökoneet, sen käyttötarkoitukset ovat kiistattomia. Kuten nimestä voi päätellä, dehydrator on laite, joka käyttää lämmön ja ilmavirran veden poistamiseksi ruokaa ja näin säilyttää se. Se on myös lisätty vaikutus keskittymällä makuja suosikki ruokaa, kuten hedelmiä ja vihanneksia. Se on täydellinen tehdä teetä, rusinoita ja muita reseptejä joihin kuivattu ruokaa. Jos olet ajatellut saada yksi monista kaupallinen dehydrators siellä markkinoilla, tässä on muutamia asioita, sinun täytyy harkita.

  1. Tunne taloudelliset rajoitteet. Niin mukavaa kuin se kuulostaakin on ikioma sähkö Hyötykasvikuivuri, sinun ei pitäisi ostaa, jos sinulla ei ole keinoja tehdä niin. Talouden ja käytännöllisyys voit ostaa yksi on ensin harkita.
  2. Luonteen määrittämiseksi käyttöä. Tietäen mitä aiot tehdä dehydrator on tärkeää valittaessa kumpi ostaa. Jos olet ajatellut käyttää sitä käsitellä ruokaa kaupallisessa mittakaavassa, esimerkiksi, on suositeltavaa voit ostaa dehydrators suurempia tallennustilaa kuin ostaa lukuisia pienempiä. Toisaalta, jos olet vain aikoo käyttää dehydrator päivittäin keittiö toimintaa, säännöllinen kokoinen yksi tekee.
  3. Tunnista muoto, joka sopii tarpeisiisi. Muoto sähköinen Hyötykasvikuivuri ei ole jotain sinun pitäisi ottaa itsestäänselvyytenä. Kaksi yleisintä muodot ovat laatikon muotoinen ja ympyrän muotoinen. Laatikkomainen dehydrator mahtuu enemmän ruokaa ja jakaa lämmön tasaisemmin kuin ympyrän muotoisia. Kuitenkin, ympyrä dehydrators ovat paljon halvempia ja kätevä varsinkin kun aiot käyttää niitä ulkona. Kuitenkin suurin takaisku joidenkin ympyrä dehydrators on niiden puute osastoihin, jotka voivat aiheuttaa sen sekoittaminen makuja välillä elintarvikkeiden että olet kuivaus.
  4. Selvitä teho. Sähkön määrä dehydrator kuluttaa on myös annettava painoa. Toisin kuin yleisesti luullaan, dehydrators korkea tehot ovat toivottavia, koska ne ovat tehokkaampia kuivaus ruokaa verrattuna heikosti tehoisia. Dehydrators kanssa ajastin ja lämpömittari varaa sinulle joitakin valvoa sähkönkulutus. Nämä ominaisuudet myös varmasti auttaa sinua seuraa ohjeita löytyy keittokirjat reseptejä, joissa kuivattu ruokaa.
  5. Lue tuotearvioita. Usein helpoimmin ja luotettava tuotteen arvostelut löytyvät internetissä. Koska on olemassa monenlaisia ​​kaupallisia ruoka dehydrators ostettavissa, se ei ole koskaan huono idea lukea näitä arvosteluja.

Miten valita sähkö Hyötykasvikuivuri. Tunne taloudelliset rajoitteet.
Miten valita sähkö Hyötykasvikuivuri. Tunne taloudelliset rajoitteet.

Jos aiot aloittaa ostoksia nyt, muista aina katsoa juuri mainittujen tekijöiden. Getting sopiva sähköinen Hyötykasvikuivuri ei vain auttaa sinua maksimoimaan rahaa, mutta myös auttaa sinua saavuttamaan korkeamman kulinaarisia tiedä miten.