E2r

Miten valita naisten itsepuolustusta kohdetta

Vaikka vallitseva naisten emansipaatiota ja sukupuolten tasa-arvon, naiset ovat yhä esineitä halun miesten. Se on okei, jos halu on molemminpuolista ja on molempien suostumuksella, mutta kun se muuttuu teoiksi ja tehnyt haittaa tai tilapäisesti hallussaan henkilö, niin se tulee pahoinpitelystä.

Monet naiset ovat nyt vastuun omasta turvallisuudestaan

Miten valita naisten itsepuolustusta kohdetta. Valitse itsepuolustusta kohde, joka helposti sovi edes pieni kukkaro.
Miten valita naisten itsepuolustusta kohdetta. Valitse itsepuolustusta kohde, joka helposti sovi edes pieni kukkaro.

Monet naiset ovat nyt vastuun omasta turvallisuudestaan. Ne ilmoittautua itsepuolustukseksi luokat ja pitävät fyysisesti hyvässä kunnossa ja varustaa itsensä itsepuolustusta kohteita, jotka he voivat jatkaa niiden käsilaukussa tai niiden elin. Vaikka paras itsepuolustus on olla tietoinen oman ympäristönsä ja välttää tummat ja eristyksissä oleville alueille, on hetkiä, että ei voi yksinkertaisesti pitää pois että tällaisessa tilanteessa. Ottaa itsepuolustus työkalu voi olla hengenpelastus. Tässä vinkkejä siitä, mitä hyvää itsepuolustusta kohteita ovat naisille ja miten valita niitä.

  1. Valitse itsepuolustusta kohde, joka helposti sovi edes pieni kukkaro. Etsi nykyinen malleja kirvelevää sumutetta, jotka muistuttavat yhteisiä eriä, joita naiset kuten huulipunan. Se on huomaamaton ja tarpeeksi pieni laittaa sisälle kukkaro tai jopa taskussa. Pippurisumutetta on erittäin tehokas, jos tarkoituksena oikein. Se on välillä 20 metriä.
  2. Valitse itsepuolustusta tuote, että voit käyttää ja käyttää helposti ilman haparoivaa. Sekunnin murto voi tehdä valtava ero saada hyökkäsi ja saavuttaa turvallisuutta.
  3. Harkitse saada tainnutusaseilla tai Taser ase. On olemassa useita malleja ja naamioitu huomaamaton kohteita. On olemassa malleja, jotka näyttävät matkapuhelin. Jotkut tulevat taskulamppu valaisemaan pimeitä alueita ja oviaukko kun avaat oven. Jotkut tulevat eri muotoisia ja kirkkaat värit päästä pois helppo tunnistaa musta. Uudemmat tainnutusaseita voi kuvata noin 4,5 miljoonaa volttia.
  4. Voit tarkistaa pieniä henkilökohtaisia ​​hälytyksiä, jotka tulevat eri kokoja ja värejä. Useimmat näyttävät tavallista avaimenperiä, että kun veti päästi kimeä pilli, joka voi houkutella huomiota matkan. Nämä ovat halpoja kohteita ja voit saada yksi kutakin laukut ja henkilökohtaiset avaimet. Jotkut ovat varustettu sisäänrakennetulla taskulamppu ja se voidaan aktivoida joko vetämällä tappi tai nappia painamalla. On malli, joka näyttää ohut huulipuna putki voi liittää avaimenperääsi. Se säteilee 120 dB kimeä pilli napin painalluksella. Toinen malli voidaan helposti leikattu vyötärönauha farkut, housut tai hameet. Voit käyttää tätä mallia push helposti löydettävissä painiketta. Etsiä joka voi palvella kahta tarkoitusta, kuten ne, jotka voit kuljettaa mukana ja voi myös liittää ikkunan tai oven kotona.
  5. Tavallinen poliisi pilli voi saada sinut pois tiukka tilanne. On yksi liitetty avaimenperä.

Sinulla voi olla useista pienistä itsepuolustusta tuotteita, voit helposti mukana kuljetettava. Viinilistamme on, se on parempi välttää tilanteita, joissa hyökkäys voi tapahtua, kuten kävely yksin pimeässä ja autio alueilla. Pidä alueelle, missä on väkeä ja alueita, jotka ovat hyvin valaistu. Se huono tilanne on väistämätön, käytä itsepuolustus työkalu lamauttamiseen hyökkääjä ja päästä pois sieltä nopeasti.