E2r

Miten valita lisälaitteita englanti maalaistyyliin kotiin

Englanti maan tyyliin kotiin tyypillisesti korostaa luonnon kauneutta. Se näyttää myös rentouttava tunnelma koko paikka. Suurin osa sisustusta Englanti maan tyylinen talo keskittyä sen toiminta. Se voi olla rento, muodollinen tai molemmat. Luominen Englanti maan tyyliin kotiin voi antaa talon lämmin ja kodikas näyttää.

Asusteet ovat tärkeä osa Englanti maan sisustus

Miten valita lisälaitteita englanti maalaistyyliin kotiin. Värimaailma on tumma ja kukka.
Miten valita lisälaitteita englanti maalaistyyliin kotiin. Värimaailma on tumma ja kukka.

Asusteet ovat tärkeä osa Englanti maan sisustus. On tärkeää, että valitset oikean tarvikkeet, jos haluat luoda täydellisen Englanti maan ilmettä kotiisi. Seuraavat vinkit ohjaavat sinua valitsemaan oikeat tarvikkeet kotiin.

1.. Värimaailma on tumma ja kukka. Ensimmäinen asia, sinun pitäisi ajatella ennen kuin valitset tarvikkeet kotiin on oikea värimaailman. Englanti maan tyyliin kodeissa pitäisi olla tumma väripaletti. Käytä ruskea, punainen tai mahonkia värejä lattiat. Seiniin, varmista, että olet tyyliin se kukka kuvioita. Oikea väripaletti sinun pitäisi valita pitäisi olla välillä syysvärien. Kun valitset tarvikkeet, varmista, että se vastaa väripaletti kotiisi.

2. Huonekalut pitäisi toimia. Kun valitset huonekalut, sinun pitäisi valita ne, jotka ovat toiminnallisia ja kestävä. Valitse sohvat ja tuolit, jotka ovat pehmeitä, hyvin pehmustetut ja mukava käyttää. Taulukoissa, käyttää niitä, jotka on valmistettu massiivipuusta. Kalusteet Englanti maan tyyliin look kaikkien pitäisi tehdä puusta. Ruokapöydän tuolit pitäisi olla suora tukema. Vältä tuolit kädet. Käytä taustakuvia seinät. Paljaat maalatut seinät eivät ole ihanteellisia Englanti maan tyyliin näyttää. Valitse tapetti, joka on tumma ja kukka kuvio

Kun accessorizing huonekalut

Asusteet ovat tärkeä osa Englanti maan sisustus. Huonekalut pitäisi toimia.
Asusteet ovat tärkeä osa Englanti maan sisustus. Huonekalut pitäisi toimia.

Kun accessorizing huonekalut, kattaa kahvia ja yöpöydät kukka kangas, joka ulottuu lattiasta. Lisää kukkia taulukoiden yläosassa. Näytön telineitä, kirjahyllyt ja kaapit on accessorized perheen perintötavarat ja arvokkaita kohteita.

3. Kukka on tärkein malli kankaita. Kuten edellä, Englanti maan tyyliin ilme korostaa luonnon kauneutta. Tämä voidaan osoittaa kankaan läpi käytät. Voit luoda Englanti maan tyyliin ilme, käyttää runsaasti kangasta. Käytä verhoillut sohvat kukka aksentti. Long kukka-kuviollinen taulukko hameet pitäisi myös käyttää. Mitä tyynyt, ryppyiset tyynyt ovat hyvä valinta. Kokeile matching kukka malleja, joissa on aksentti ruudullinen. Anna tyynyissä tulisi olla tupsut alareunassa. Windows-, käyttö verhot sijaan kaihtimet. Varmista, että valitset kukka-kuvio design.

4. Näyttö koristeet ja taiteen kaikkialla. Mitä koristeet ja taidetta, varmista hajottaa tämän kaikkialla, mutta ei sotkuinen tavalla. Arts olisi kehystetty kasvitieteellinen, maisemamaalauksia ja herkkä Kiinassa. Voit myös koristella puun kerroksiin maalattu malleja. Tavallinen koristeet käytetty tähän tyyliin kuuluu kattopalkit, koristetut tulisijat, wainscoting. Tämä tyyli käyttää myös kattokruunut, kynttilät ja lamput sijaan sipulit. Ja siellä ovat tuoreita ja kuivattuja kukkia kaikkialla talossa.

Nämä ovat asioita, sinun pitäisi harkita valitessaan lisälaitteita Englanti maan kotiin. Muista, että ulkoasua Englanti maan tyyliin kodin pitäisi olla mukava ja minimalistinen. Sinun tulisi valita kunkin materiaalin huone erittäin huolellisesti. Järjestä kohteet tavalla, että se tulee tuomaan kutsuvaan olematta liian rento.