E2r

Miten valita halogeeni valaisimia ulkokäyttöön

Halogeenilamppu on hehkulamppu, jossa volframi lanka on suljettu pienikokoinen läpinäkyvä kotelo on täytetty inertillä kaasulla, ja pieni määrä halogeeni, kuten jodi tai bromi.

Miten valita halogeeni valaisimia ulkokäyttöön. Halogeeni verkkojännite valaisin.
Miten valita halogeeni valaisimia ulkokäyttöön. Halogeeni verkkojännite valaisin.

Halogeeni lamput voidaan käyttää erilaisia ​​ulkovalaistus, kuten kappaleita ja upotetut seiniin tai lattiat. Se on erittäin tehokas, koska sen energiansäästön laatua, toisin kuin muut hehkulamput. Nämä lamput tuottavat valkoista valoa wattia kohden ja kopioi värispektri aurinko.

Saat enemmän koristeellinen vaikutus, alhainen jännitteet halogeenilamput (yleensä 12 tai 24 jännite) käytetään korostaa tiettyjä kohteita tai yksityiskohtia tahansa työtä, huonekalut, jne.

Tässä ovat erilaisia ​​halogeenivalot, joita käytetään ulkona:

  • Halogeeni verkkojännite valaisin. Tämä tuote on T-3 volframi halogeenilamppu valaisemaan maisemia, puutarhat, terassit ja kaikki ulkoalueiden kotona. Tenniskentät, urheilukentillä, auto pysäköintialueet ja merkkejä myös käyttää tällaista valoa niin, että ne voidaan nähdä hyvin pimeässä. Tämä valaisin soveltuu liike-ja ulkotilojen turvallisuutta valonlähteet.
  • Halogeeni valonheittimet. Halogeeni valonheittimet valettu kirkkaampi ja kestävät kaksi kertaa niin kauan kuin mikä tahansa tavallinen hehkulamppu. Tämä antaa mukavuutta niille suuri ja vaikea päästä ulkona kalusteet, kun ne täytyy vaihtaa. Sitä myydään eri tehoisia ja monenlaisia ​​palkki leviää. Tämä on valmistettu valettu alumiinista ja on karkaistu lasi kansi, joka on hyvä kuin säällä. Sen mukana tulee säänkestävä tiiviste ja nopea ja helppo yhteys.
  • Halogeeni PAR valot. Halogeeni PAR valot tulevat eri kokoja. Jotkut koot ovat 14, 16, 20, 38 ja 38. Nämä ovat pieniä halogeenivalot, joita voidaan käyttää pokaalin kaapit ja keittiön kaapit ja seurata valaistus ulkokäyttöön kulkutiet. Isompi koot PAR valot ovat enimmäkseen käytetään vitriineihin kauppakeskusten tai kioskeista kauppakeskuksissa. Koot halogeeni PAR valot voi olla missä tahansa 1,75 tuumaa noin 4,75 tuumaa. PAR valot voidaan myydä 5€ 0,99 noin 20€ 0,10 per kpl, riippuen brändi.
  • Outdoor riipus valaistus. Tämä on yleensä käytetään ulkona ottelua kotona keskittyä tiettyihin paikalla sijaitsee kuistilla tai puutarhassa. Se on yleensä rakennettu materiaaleja, kuten alumiinia tai kromi. Houkutteleva design on loistava valinta lisäämällä valoa ja tyyliä ulkoa.

Ostajat käyttävät halogeenilamput, koska niiden kestävyys

Ostajat käyttävät halogeenilamput, koska niiden kestävyys, tehokkuus ja kustannukset sopiva ominaisuuksia. Se on hyvä valinta, jos haluat korostaa tuotteen, kyltti, tai muu valaisin. On olemassa erilaisia ​​tyylejä ja värejä, mutta standardi on valkoinen valo. Muut saatavilla olevat värit ovat punainen, vihreä, sininen ja koko kirjon. Näet nämä valinnat mitään huonekaluja tai valaistus myymälä. Halogeeni valo on erittäin hyvä valon lähde ja toimii minkä tahansa tilaa, että haluat.