E2r

Miten vahaa lattialle - vinyyli ja laminaattilattian hoito

Opi poistaa vanha vaha rakentaa, käyttää lattia strippari ja soveltaa tuoreita lattiavaha

Puhdas, hyvin vahattu lattia antaa mukavan ilmeen koko huoneen. Monet ihmiset tohdi vahaus niiden lattiat, koska he pelkäävät, että se on liian paljon työtä, mutta vahaus lattia ei ole vaikeaa tai monimutkainen tehtävä.

Tässä ovat perusasiat vahaus teidän lattia:

 1. Ensimmäinen askel on huolellisesti poistaa kaikki vanhat vaha kertyminen. Käy rautakauppa tai rautakaupasta ostamaan vahaa strippari. On olemassa useita lajikkeita, lukea etikettejä olla varma, että olet ostamassa oikea laatuaan lattia tyyppi - on tärkeää puhdistaa parketit hyvin, ja sinun kannattaa tietää erityiset vaiheet vinyylilattiat tai puulaminaattilattiat. Poistaminen vanha vaha on kaikkein fyysisesti vaativa osa prosessia, joten kannattaa harkita vuokrata (tai ostaa, jos sinulla on strippaus ja hakemasta uutta vahaa lattian säännöllisesti) sähköinen lattia pesuri tehdä työtäsi .

 2. Kerää tarvikkeita. Tarvitset kaupallisesti valmis vahan strippari, luuta, moppi, pesee tyynyjä, pieni harja (hammasharja toimii hyvin päästä tiukkoihin kulmiin), kitti veitsi, kauha, ja joitakin vanhoja riepuja.
 3. Jokainen merkki kerroksen strippari on oma erityinen ohjeet, mutta on olemassa muutamia asioita yhteisiä useimmille, jos ei kaikki:
  • Käytä aina lattia strippari hyvä ilmanvaihto. Kaasujen strippareita voi olla hieman ylivoimainen. Jos lattia on suuri ja hankkeen aikaa vievää, varmista työskennellä pienissä osissa ja ottaa säännöllisiä taukoja.
  • Suojaa kädet kumihanskat. Wax strippareita ovat melko kovia, ja voi ärsyttää ihoa.
  • Poista huonekalut ja matot alueelta ja lakaista kaikki näkyvä roskat lattialta.
  • Jos lattia on vanha, sinun pitäisi testata vaha strippari on pieni osa teidän lattian huomaamaton alueelle. Joskus, hyvin vanha Linoleumlattiat on kuin vahaus ja se on vaihdettava.
  • Aloita kaukana nurkassa huoneen ja etenemällä kohti oviaukkoa.
  • Työskentelevät pienissä osissa. Yleensä, 2 "x 4" kohdat ovat hallittavissa.
  • Laimenna vaha strippari kohti pullo suuntiin ja takki osa lattian. Jätä se päälle muutamaksi minuutiksi (ohjeet antaa sinulle aikaa suuntaviivat) ja sitten hankaa, joko käsin tai lattianhoitokoneella, kunnes kaikki vaha kertyminen on poistettu. Alueilla, joilla on liiallinen kertyminen, ehkä hakea uudelleen strippari useita kertoja ja kaavi kanssa kitti veitsi.
  • Imeytä ylimääräistä kosteutta pyyhkeillä ja hävitä. Jatka tällä tavalla, kunnes koko lattia on vapaa vahaa.
  • Tarvittaessa lopuksi keräilyyn lattian pelkällä vedellä.

Miten vahaa lattialle - vinyyli ja laminaattilattian hoito. Ensimmäinen askel on huolellisesti poistaa kaikki vanhat vaha kertyminen.
Miten vahaa lattialle - vinyyli ja laminaattilattian hoito. Ensimmäinen askel on huolellisesti poistaa kaikki vanhat vaha kertyminen.

Kun olet puhdas, kuiva, vahaa lattia, voit hakea tuoretta vahaa. On olemassa monia erilaisia ​​merkkejä saatavilla, varmista ostaa yksi, joka on turvallinen lattia tyyppiä. Hakeminen lattiavaha on helppo osa:

 1. Vuodesta kaukana nurkkaan soveltaa ohutta lattiavaha uuden (tai täysin puhdas) mop-head. Varo menetä mitään alueita lattia - työskentelee pienissä osissa auttaa antamaan puheenvuoron perusteellinen pinnoite.
 2. Levitä 2-3 ohutta kerrosta tuoreen vahan ja varmista että kukin takki kuivua ennen seuraavan. Useimmat kaupalliset lattiavaha tuotteet Suosittelen odottamaan noin 45 minuuttia kerrosten välillä. Jos olet epävarma siitä, valmiutta, antaa sille vähän ylimääräistä aikaa.
 3. Kun viimeinen kerros on täysin kuiva, voit varovasti siirtää huonekaluja takaisin huoneeseen.
 4. Säännöllisen huollon, valitse lattia puhtaampaa, joka on turvallinen teidän vahattua pintaa. Haluat ehkä valita samalta valmistajalta kuin lattiavaha olla varma, että ne ovat yhteensopivia.
 5. Voit palauttaa kiillon lattian välillä waxings, haluat ehkä harkita vuokrata tai ostaa lattialle kiillottaminen koneella.
 6. Tarvittaessa voit käyttää ohutta vahaa teidän juuri puhdistaa lattia aina silloin tällöin. Varo mennä yli laidan kanssa vahan kuitenkin. Liikaa vaha aiheuttaa kellertävän kertyminen joka on riisuttu, ohjeiden yllä ... ja tekee tulevien lattiavaha pyrkii vaikeampaa.