E2r

Miten turvata kotisi allergeeneja vastaan

Allergeeneja ja epäpuhtauksia runsaasti ilmassa ympärillämme

Allergeeneja ja epäpuhtauksia runsaasti ilmassa ympärillämme, jopa turvasatama oman kotimme. Perheenjäsenet astma ja ne, herkkiä allergeeneja on ensimmäinen niistä vaikuttaa. Olet luultavasti ehkä koskaan päästä eroon kaikista näistä mikroskooppisen terveyshaittoja, mutta mitä voit tehdä, on tehokkaasti turvata kotona vastaan ​​mahdollisia allergeeneja. Tässä mitä voit tehdä.

Paikantaa allergeenit olet herkin

Paikantaa allergeenit olet herkin. Sinun täytyy selvittää, mitä sinä ja muut perheenjäsenet ovat allergisia. Olipa herkkyyttä allergeeneille, kuten hometta, siitepöly, hilse, pöly, jne., sinun täytyy tietää heti, joten voit keskittyä siihen, miten parhaiten suojella itseänne niistä.

Aseta Ilmanpuhdistimet kotonasi

Miten turvata kotisi allergeeneja vastaan. Paikantaa allergeenit olet herkin.
Miten turvata kotisi allergeeneja vastaan. Paikantaa allergeenit olet herkin.

Aseta Ilmanpuhdistimet kotonasi. Ilmanpuhdistimet nauhat haitallisia aineita ilmaan. Aseta ne noin strategisilla aloilla kotona-makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, ja yhteiset alueet, kuten olohuone, ruokailutila ja keittiö. Tämä on myös hyvä käyttää, jos sinulla on tupakoitsijoita talossa.

Käytä Ilmankuivain

Käytä ilmankuivain. Epäsäännöllisesti korkea kosteus on jalostukseen pisteen erilaisille allergeeneille, kuten muotit ja hometta. Se edistää myös yleistä epämukavuuden tunne kotona, ja voi tehdä asukkaat alttiimpia allergioita ja lievä vaivoja. Ilmankuivain on hyödyllistä, sillä se auttaa alentamaan kosteus kotona, estää allergeenien kertomalla. Ihanteellinen olisi välillä 35-40 prosenttia vuodesta multaa ja pölypunkkeja tulvillaan 50 prosenttia kosteutta.

Puhdista kaikki ilmakanavat

Puhdista ilmakanavat. Puhdista kanavat LVI (lämmitys / ilmanvaihto / ilmastointi) järjestelmä. Asenna Heľpa (korkea hyötysuhde matalapaine ilma) suodatin teidän LVI-järjestelmä. Lopuksi, peitä kanssa suodatuskankaiden kuin lopullinen suoja.

Vaihda leluja ja tyynyt allergiatestattu kanssa

Vaihda leluja ja tyynyt allergiatestattu niistä. Astmaatikoille ja allergisten lasten, muhkea täytetyt lelut ja tyynyt eivät ole suositeltavia. Sen sijaan, anna lasten allergiselle niistä.

Allergeeneja ja epäpuhtauksia runsaasti ilmassa ympärillämme. Aseta Ilmanpuhdistimet kotonasi.
Allergeeneja ja epäpuhtauksia runsaasti ilmassa ympärillämme. Aseta Ilmanpuhdistimet kotonasi.

Imuroida säännöllisesti. Käytä imuri säännöllisesti ja antaa sille HEPA (tehokas hiukkaspäästöjen) suodatin, laukkuja, että tiivisteen kertynyt pölyä.

Puhdista jääkaapin roiskekaukalo. Se on mahdollinen kasvualusta homeelle, joten puhdista se vähintään kahden viikon välein.

Vaihda lakanat säännöllisesti

Vaihda lakanat säännöllisesti. Salli 1-2 viikkoa siirtää ennen kuin vaihdat lakanat ja vuodevaatteet. Pese käytetään arkkia lämpimällä vedellä tappaa pölypunkit ja muut allergeenit. Kun laitat sen kuivausrumpu, sopeutua korkeampi lämpötila-asetus.

Älä käytä kokolattiamatto

Älä käytä kokolattiamatto. Smooth lattiat kuten puuta, marmoria, linoleumi, kaakeli, vinyyli tai konkreettista apua merkittävästi vähentää allergeeneja. Ottaa huomioon, matot ja matto edistää homeen kasvua varsinkin kun höyrypuhdistusta, kosteutta ja vuodoissa.

Hyväksyä allergiselle lemmikkejä

Hyväksyä allergiselle lemmikkejä. Jos kuitenkin haluat pitää kotieläimiä, antaa tai ostaa allergiselle eläimiä. Pienemmät koiraroduista erityisesti, ovat enemmän allergiselle kuin suuremmat rodut.

Päästää raikasta ilmaa ja tunkkainen ilma ulos

Päästää raikasta ilmaa ja tunkkainen ilma ulos. Avaa ikkunat silloin tällöin päästää ulos tukkoinen tai tunkkainen ilma. Voit tehdä tämän, kun kosteus on alhainen. Vain lyhyt aika tehdä. Voit sulkea ikkunat, kun tukkoisuutena on mennyt.

Tee kotisi kenkä-vapaa vyöhyke. Kun otat kengät sisälle taloon, voit myös ottaa kaikki kerääntynyt lika ja allergeeneja. Parempi käyttää pehmeät tossut tai sukat, kun olet kotona. On nimetty paikka, jossa voit laittaa kengät, ota ne pois ja jättää ne.

On helpompi turvata kotiin allergeeneja kun olet tietoinen siitä, mitä sinun ja perheesi jäsenet ovat kaikkein herkimpiä. Se on myös parempi noudattaa varotoimia ja ylläpitää kodin spic ja span, jotta ei vaaranna kenenkään terveyttä.