E2r

Miten tunnistaa lehtilaikun ruusut

Leaf paikkoja ovat haitallisia kasveja

Leaf paikkoja ovat haitallisia kasveja, lähinnä koska ne ovat sienten aiheuttamat, jotka ovat selvinneet läpi talven ja nyt vahingoittaa kasveja. Koska tavoitteet näiden pisteiden ovat lehdet, ne aiheuttavat niitä kellastua ja lopulta pudota. Menetys nämä pudonneet lehdet varmasti heikentää ja hidastaa kasvua kasvi. Kun infektio tulee pahin, se aiheuttaa kasvi kuolee. On elintärkeää voit siis havaita lehtitäplissä välittömästi, sillä mikään ei voita pikaista hoitoa kunnon sienitautien.

Miten tunnistaa lehtilaikun ruusut. Nopea tunnistaminen on ihanteellinen tapa käsitellä näitä kasvi ongelmia.
Miten tunnistaa lehtilaikun ruusut. Nopea tunnistaminen on ihanteellinen tapa käsitellä näitä kasvi ongelmia.

  • Nopea tunnistaminen on ihanteellinen tapa käsitellä näitä kasvi ongelmia. Muista tarkistaa niitä joka päivä. On tärkeää saada kiinni ensimmäinen merkki infektio. Kaupankäynti muutamia paikkoja on helpompaa kuin silloin, kun se alkaa levitä. Yleensä kun näet, että paikkoja on jo tapasi joitakin pintoja lehtiä, niin saatat olla jo liian myöhäistä ja on nyt edessään täysimittainen infektio.
  • Analysoi sää ja katso jos se edistää kasvua paikkoja. Kun sää on märkä tai on raskasta kaste määräajat kausi, on todennäköisempää, että löydät joitakin paikkoja. Tällainen sää on täydellinen itiöt levitä tartunnan lehtiä ennallaan yhden. Tämä on yleensä totta sateisina keväällä tai syksyllä, kun olosuhteet ovat liian kostea. Suuressa ristiriidassa kesällä, kun se on niin kuiva ja kuuma.
  • Ole huolellinen tarkistamalla jokaisen lehden pinta-alasta. Etsi on suuria mustia, jotka ovat saattaneet ilmestyi ryhmiä tai saattanut levitä muihin pintoihin. Varo missaa jokaisen lehtiä. Käännä jokainen heistä. Kun olet havainnut tartunnan lehtiä, ota se pois ja eroteltava kasvin muut samoin.
  • Katso tarkkaan ja fysikaalisen paikalla. Nämä ovat epäsäännöllisiä tummia täpliä, jotka ovat muodoltaan pyöreitä ja on fringed reunat. Ne mittaavat noin 1/2 ja tuuman 1/16 tuumaa. Nämä paikat aiheuttaa lehdet, jotka he ovat tartunnan kellastua ja sitten lopulta pudota ruusu n varsi.
  • Mene takaisin sinne mistä olet ostanut tehtaan. Jos lastentarha, jossa olet ostanut sen järjestäneet kasvien sullottu asennossa tai liian lähellä toisiaan, niin se on hyvin todennäköistä, että he ovat saaneet paikkoja. Lähietäisyydellä kasvien toistensa kanssa oli tehnyt leviäminen sieni-itiöt helpompaa ja nopeampaa. Yläpuolella kastelu prosessi, taimitarhat käyttävät usein myös osasyynä tällaisia. Siksi se on erittäin suositeltavaa, että käytät tippua tai pinnan kastelu kastelu prosessin sijaan.


Ruusut ovat yksi halutuimmista kukkia kukka teollisuuden

Ruusut ovat yksi halutuimmista kukkia kukka teollisuudelle. Nämä kukat, ei väliä kuinka kiehtova, kuuluisa ja kauniita ne ovat, valitettavasti, ei ole vapautettu kiinni infektio, joka hidastaa niiden kasvua. Avain laskemisesta pysäyttää leviämisen paikkoja on etsimään niitä mahdollisimman varhain.