E2r

Miten torjua huonekasvi bugeja kanssa Kastilia saippuaa

Jos sinulla joitakin bug tilanne kotona

Jos sinulla joitakin bug tilanne kotona, on aika tehdä asialle jotain. Tuo esiin saippua! Kyllä, saippua - erityisesti, Kastilia saippua - on havaittu olevan tehokkaita poistamaan ja hylkivät huonekasvi vikoja. Hienoa on, että saippualla auttaa auttaa sinua välttämään enemmän keinotekoisia ja mahdollisesti haitallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita, jotka todennäköisesti enemmän haittaa kuin hyötyä teidän kasveja. Tässä on muutamia tärkeitä yksityiskohtia tietää hylkivät huonekasvi bugeja kanssa Kastilia saippuaa.

Miten torjua huonekasvi bugeja kanssa Kastilia saippuaa. Tiedä mitä kastilia saippuaa.
Miten torjua huonekasvi bugeja kanssa Kastilia saippuaa. Tiedä mitä kastilia saippuaa.

  • Tiedä mitä Kastilia saippuaa. Kastilia saippua on orgaaninen saippua valmistetaan kasviaineen (pikemminkin kuin eläinrasva että säännöllinen saippuat on tehty). Tarkemmin sanottuna, Kastilia saippua on valmistettu ainesosista, kuten oliivi-, avokado, pähkinä, hamppu-tai kookos. Se on saippua valinta ympäristötietoinen, ja se on laajalti käytetty ei vain puhdistukseen elin, mutta yleisenä puhdistusaineella samoin. Kastilia saippua on saatavana kiinteässä ja nestemäisessä muodossa, mutta tämän hankkeen on parasta että ostat nestemäisessä muodossa lajike.
  • Ostaa tarvittavat materiaalit. Tämän toiminnan tarvitset seuraavat materiaalit: spray pullo, vesi, ja Dr. Bronner Magic Saippua, merkki Kastilia saippuaa. Vaikka voit toki ostaa muita merkkejä, Dr. Bronner n on hyvin tunnettu ja erittäin hyvämaineinen brändi, jota voit käyttää parhaat tulokset. On suositeltavaa, että ostat piparminttu tuoksu lajike.
  • Luo seos. Yhdistä litra vettä 1,5 tl Dr. Bronner Magic Soap. Sekoita ne hyvin ja aseta osa siitä puhdas spray pullo. Vaikka se on suositeltavaa, että aloitat tämän reseptin, voit tietysti muuttaa kaavaa, jos haluat ratkaisun joko vahvempi tai miedompi.
  • Aloita ruiskutus huonekasvejasi kanssa kaavan. Toinen etu tämä projekti on, että voit nauttia virkistävästä piparmintun tuoksu siitä seuraisi. Voisit myös olla varma, että tämä spray on melko lievä ja luonnollinen, ja se ei aiheuta haitallisia vaikutuksia teidän huonekasveja.
  • Toteuttaa muita toimenpiteitä torjumaan huonekasvi bugeja. Lisäksi säännöllisesti suihkuttamalla huonekasvejasi tähän ratkaisuun, sinun pitäisi myös tehdä muita toimenpiteitä varmistaakseen, että huonekasveja pysyä virheetön ja ​​terveellistä. Esimerkiksi, sinun pitäisi että te karsia kasveja säännöllisesti ja tarkastaa niitä tuholaisia ​​ja vikoja päivittäin. Saatat myös haluta sijoittaa ikkunan näytölle estää bugeja tulemasta sisään Lopuksi voit laittaa lyijykynä lastut (mieluiten Cedar lyijykynä) ympärille perustaa tehtaan, nämä tunnetaan torjumaan monenlaisia ​​vikoja.
  • Valitse kasveja, jotka luonnostaan ​​hylkivät bugeja. Tiedätkö, että on olemassa joitakin lajikkeita, bugeja pidä. Jotkut näistä kasveista ovat seuraavat: rosmariini, basilika, kissanminttua, piparminttu ja pelargonioita. Voisit valita pitää nämä lajikkeet huonekasveja, tai voit pitää ne lähellä muita kasveja estämään bugeja menemällä muita kasveja.


Siellä on se

Siellä on se! Nämä ovat joitakin kokeiltuja ja testattuja tapoja torjua huonekasvi bugeja avulla Kastilian saippuaa. On erittäin hyvä tietää, että on olemassa nopeita ja helppoja ratkaisuja käsitellään huonekasvi tuholaisia, ja parasta on, ne ovat myrkyttömiä eikä osoittamaan haitallista ympäristölle. Onnea, ja toivottavasti tämä auttoi!