E2r

Miten toimittamaan kotiisi

Kotisi on ylpeys ja materiaalin todiste kovaa työtä. Näin ollen persoonallisuuttasi ja maku ja olla paikka, että voit tuntea rento jälkeen pitkä päivä töissä. Kun se tulee koristamaan kotiin, on monia asioita huomioon. Älä vain mennä ja ostaa mitä saaliit your fancy. Ota se hitaasti ja laittaa miettinyt sitä.

Näin toimittamaan kotiisi.

Miten toimittamaan kotiisi. Määrittää huoneen sinun täytyy koristella.
Miten toimittamaan kotiisi. Määrittää huoneen sinun täytyy koristella.

  • Määrittää huoneen sinun täytyy koristella. Ennen kuin ostat yhden huonekalun, sinun on ensin selvittää, mikä huone tai huoneita haluat työskennellä. On helpompi koristella kun menet huonekohtaisesti niin et saa hukkua valintoja. Jos sinulla on sisustaa koko kodin tyhjästä, aloita eniten käytetty tilat. Tämä on makuuhuone, keittiö ja olohuone. Älä pakko tehdä kaiken kaikki kerralla.
  • Inspiroidu. Mene ikkuna ostoksia ja tarkistaa otoksen näytöt. Selaa suunnittelu luettelot ja sisustus lehtiä saada ideoita. Sieltä ottaa huomioon, mitä tyyliä tai design olet kallistua kohti. Katso muodonmuutoksen ja koristelu ohjelmia televisiossa. Käy muiden ihmisten kodeissa ja ottaa huomioon suunnittelussa ja tiettyjä huonekaluja, jotka haluat.
  • Arvioida oman tyylisi parempana. Mitä tyylejä sinä vetoa? Pidätkö Zen laatua, Japanin tai Aasian teemalla koteihin tai pidät hiljainen viehätys Country Living? Pidätkö tehtävän huonekalut ja laatu puutyö käsityöläisten tyyliin? Haluatko kotiisi näyttää hotellin tai rannalla pako? Kotisi on heijastus siitä, mitä haluat. Kun tulet kotiin, se pitäisi tuntea kutsuva ja rauhoittava aistejasi. Kun sisustus kotiin, valita tyylin ja paloja, jotka heijastavat mitä rakastat.
  • Harkitse oman elämäntavan. Jos sinulla on pieniä lapsia, kolme koiraa ja kissa, jolla valkoinen verhoiltu chenille sohvat eivät toimi sinulle. Jos olet aina työmatkoilla haluat kalusteet, jotka on vähän huoltoa jopa ilman päivittäistä puhdistusta tai pölyä. Miten elät on otettava huomioon Tämäntyyppinen huonekalut saat. Jos olet suuri perhe seitsemän, rakkaus istuin ei tee. Jos sinulla on leikki kotona, se ei voi olla hyvä olla paljon breakables kotona.
  • Määritä budjetti. Aseta realistinen määrä rahaa toimittamaan kotiisi. Riippuen tyyli ja määrä huonekaluja sinun täytyy ostaa, tämä voi helposti lisätä jopa tuhansia dollareita. Saatat joutua tinkimään hieman ja ostaa tuotteita antiikkikauppoja tai käytettyjen tavaroiden liikkeitä, tai alennuksia jälleenmyyjille.
  • Työ sisustaja. Se auttaa käyttää palveluja sisustussuunnittelija, kun se tulee sisustus kotiisi. Getting asiantuntijalausuntojen auttaa kaventamaan niitä hankalia päätös valintoja. Hyvä sisustusarkkitehti työskennellä oman budjetin ja voit ilmaista oman maun ja mieltymysten tyylikäs ja yhtenäinen tavalla.


Muista, älä kiirehdi ja ottaa asiat hitaasti

Muista, älä kiirehdi ja ottaa asiat hitaasti. Sisustus kotona on hauskaa ja voi olla hyvin jännittävää. Ostoksia noin parhaat tarjoukset ennen kuin teet sitoutumista ostaa. Kun laitat huolellista ja huomiota siihen, miten sinulta kotiisi, sinulla on asuintilaa, että voit nauttia ja rakastaa.