E2r

Kuinka tehdä yksinkertainen pihalla merkki

On monia asioita, omistat jotka tarvitsevat suojelua

On monia asioita, omistat että tarvitsevat suojelua. Sinun täytyy vartioimaan omaisuutta vastaan ​​huonoja tekijöitä väijyvä ympäri lähiseutua, joka saattaa yrittää varastaa tai vahingoittaa omaisuutta. Aikoina missä et ole läsnä, tarvitset jotain toimittaa nämä varotoimenpiteet, ja jopa komentoja. Piha merkki on täydellinen työkalu antaa tämän viestin. Olipa haluat vain kertoa ihmisille oman kovaa koira tai jos haluat suojata hyvin hoidettuja nurmikkoa saamasta jalkoihin vieraita, telakan merkkejä osoittautua erittäin tehokkaaksi. Seuraavassa on tapoja tehdä yksinkertaisen pihalla merkki.

Kuinka tehdä yksinkertainen pihalla merkki. Kiinnitä aluksella vaakalaudalla.
Kuinka tehdä yksinkertainen pihalla merkki. Kiinnitä aluksella vaakalaudalla.

  1. Design. Päätä mitä haluat pihalla kirjautua näyttää ja mitä viestin haluat näyttää. Visualisoi mielessäsi tai piirtää paperille miten aiot sen telakan merkki näyttää. Päätä mitä materiaaleja haluat käyttää. Materiaalien tulisi olla apua välittää viestisi. Muista myös, että enemmän sanoja jotka haluat sisällyttää viestiisi, suurempi aluksella sinun tulee olla.
  2. Kerää kaikki tarvittavat materiaalit. Jotta täydellinen pihalla merkki, sinun täytyy olla aluksella, vaarnan, maali ja nauloja tai ruuveja.
  3. Kiinnitä aluksella vaakalaudalla. Teidän aluksella voidaan tehdä puusta tai metallista. Jos päätät olla puulevy, on parempi yhdistä se puinen vaakalaudalla, ja kiinnitä ne yhteen kynnet. Jos valitset täysmetallinen telakan merkki, käytä ruuveja kiinnitä se vaakalaudalla.
  4. Maalaa viesti aluksella. Viesti on kirjoitettu hyvin selkeästi, lihavoituna painokirjaimin. Väri kirjeitä olisi vastoin väri aluksella. Esimerkiksi jos väri aluksella on kevyempi, se on parasta käyttää mustaa maalia. Lisäksi se on parempi maalata lauta ensin, ennen maalausta kirjaimet niin, että teksti on taustaväri. Kontrasti värien houkuttelee enemmän huomiota. Valita maali, joka ei helposti kulu pois. Voit käyttää sään tai vedenpitävä maali, niin että teidän pihalla merkki kestää pidempään.
  5. Asenna merkki. Valitse sivu, joka näkyy kauas. Kaiva reikä valittuun paikkaan. Reikä pitäisi olla tarpeeksi leveä vaarnan ja niin syvälle, että hallitus ei kaadu. Kun olet asettanut panoksen, kasa maaperään tiukasti sen ympärille antaa vaarnan hyvän tuen. Paalutus kiviä ympäri pohjan myös iso apu. Poista muut esineet, jotka voivat tukkia merkki, kuten oksat ja lehdet.

Antaa varotoimet tai varoituksia on yksi tapa osoittaa, että olet vastuussa asioista, jotka omistat. Tekemällä telakan merkkejä, et vain osoittaa, että olet vastuussa omistaja, mutta voit myös näyttää huolta muiden ihmisten turvallisuutta.