E2r

Miten saada Savunharmaa

Tuulikello ovat viehättäviä nähdä ja

Tuulikello ovat viehättäviä nähdä ja enemmän erityisesti kuulla. Kun kosketti tuulta, tuulikello voi kuljettaa sinut paikkaan harmoniaa, helppoutta ja rauhaa. Kuvittele roikkuu tuulikello suosikki paikkoja kotona. Missä tahansa oletkin, pehmeä kilinää ja kellot seuraa sinua. Mutta sinun ei tarvitse ostaa useita tuulikello on, että pala seesteisyyttä. Voit tehdä oman. Seuraa näitä oppaita keksiä kotitekoinen tuulen säestää.

Miten saada Savunharmaa. Valmistele työkaluja.
Miten saada Savunharmaa. Valmistele työkaluja.

  1. Päätä teema. Ottaa teema on tärkeä varmistaa, että tuuli säestää aiot tehdä sopii yleisteemana huoneen te ripustaa sisään Sinun täytyy rajattomasti vaihtoehtoja teemoja. Esimerkiksi, voit mennä Oriental, perinteinen tai henkilökohtainen. Teema on määrittää materiaaleja käytät. Jos haluat olla Oriental tuuli säestää, sinun täytyy kerätä ontto bambu tikkuja. Jos päätät tehdä perinteistä, voit käyttää onttoja metalliputkia. Henkilökohtainen tuulikello, verrattuna kahteen ensimmäiseen, anna muunnelmia. Voit esimerkiksi käyttää simpukoita, avaimia, ja pullonkorkkeja. Muista kuitenkin, että materiaalien tulee olla riittävän kevyt ripustettava ja voivat yhdessä luoda hyvä ääni.
  2. Valmistele työkaluja. Sinun täytyy kerätä kaikki työkalut sinun tulee ennen varsinaista kokoonpano. Tämä on niin, että voit välttää häiriötekijöitä samalla tuuli säestää. Työkalut tarvitset yleensä löytyy ympäri taloa, kuten sakset ja pora.
  3. Testaa säestää materiaaleja. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla selkeä käsitys äänen haluat saavuttaa. Testaus ääni kellot on helpompaa tehdä, jos olet musiikillisesti taipuvainen korvat, mutta voit myös käyttää pianoa vastaamaan äänen suhina kanssa nuotit haluat replikoida. Voit testata äänen, ripusta suhina kanssa merkkijono ja anna niiden osua vastakkain. Sitten varovasti tunnistaa kellot, jotka tuottavat muistiinpanoja haluat.
  4. Kokoa tuuli säestää. Valitse ensin puinen alusta, josta sinun kellopeli keskeytetään. Sitten, porata ½ tuuman reiän päälle keskellä puun ja ¼ tuuman reikiä pitkin puun määrä, joka riippuu siitä, kuinka monta chimes haluat ripustaa. Varmista, että reikien välinen etäisyys on tasainen. Poraa ½ tuuman reikää toiseen päähän oman kellopeli. Liitä lyönnit on reikiä alustalla käyttäen nailonlankapää. Sitten silmukka toinen nylon string reikä alustan ylhäällä keskellä ripustaa tuuli säestää.

Etsi hyvä paikka teidän tuuli säestää

Etsi hyvä paikka teidän tuuli säestää. Voit ripustaa sen puuhun, on oviaukko tai missä se voi saalis tuulta. Olisiko mitään kummallisuus on ääni, selvittää, jos haluat tehdä joitakin muutoksia säestää materiaaleista. Jos käytät tai putkien, esimerkiksi ehkä leikata pituudesta. Mutta jos kaikki on hyvin, sinulla ei ole mitään muuta tekemistä, mutta soinnin DIY tuulen säestää.