E2r

Miten saada tulostettava doorknob ripustin

Ovennuppi ripustimet ovat hyvä tapa lähettää viestin ihmisille, mitä toiminta on, tai pyytää yksityisyyttä perheenjäseniä. Ne ovat myös mukavia koristeita kotiisi. Voit tehdä yksi jokaista oven talosi. Ovennuppi ripustimet ovat myös hyviä ideoita lahjoja ystäville ja perheenjäsenille, räätälöintiä ripustimet mukaan henkilön persoonallisuutta ja luonnetta. Näin voit tehdä tulostettava ovennuppi ripustin itse tai joku lahjaksi.

Miten saada tulostettava doorknob ripustin. Kerää materiaaleja, joita tarvitset.
Miten saada tulostettava doorknob ripustin. Kerää materiaaleja, joita tarvitset.

  • Kerää materiaaleja, joita tarvitset. Käytä kovaa paperia sinun ovennuppi henkari, joten se ei repeä. Rakentaminen paperi on hyvä materiaali sinun ovennuppi ripustin. Voit myös käyttää värillisiä kyniä, maali, tarrat, kimalteet, kuvia, jne. muut koristeet. Sinun saksilla leikata pois teidän ovennuppi ripustin.
  • Y ou voi käyttää Paint sovelluksen tietokoneeseen tai voit käyttää Adobe Photoshop lisää malleja ja suunnitteluun liittyviä valintoja.
  • Piirrä ääriviivat ovennuppi henkari niin tiedätte mistä väriä ja laittaa viestin. Voit valita väri taustan ovennuppi ripustin tietokoneen tai voit värittää sen maalilla tai värillinen kynä jälkeenpäin.
  • Valitse fontin tyyli, josta pidät. Varmista, että kirjaimet ovat tarpeeksi isoja lukea. Valitse kirkas fontin värin lisätä vaikutusta. Voit asettaa viestin keskustassa tai päälle, tai missä tahansa, että voidaan helposti nähdä.
  • On ClipArt kappaletta, voit kaunistaa ovennuppi ripustin vieläkin. Valitse malleja, jotka sopivat sinun viestin, esimerkiksi, jos ovennuppi ripustin sanoo "Shhh ... Nukun", voit lisätä nukkuva henkilö clip taidetta se.
  • Jos olet tyytyväinen suunnittelu teidän ovennuppi henkari, saada tulostin valmis. Varmista, että sinulla on riittävästi mustetta projektin. On parasta käyttää värillistä mustetta tulostusta varten.
  • Nyt olet valmis tulostusta, voit lisätä suunnittelun teidän ovenkahvaan ripustin. Voit laittaa melko tarroja tai voit piirtää kukkia tai tähtiä reunat. Kiiltää ovat myös mukavia lisäosia sinun ovennuppi ripustin.
  • Leikkaa hahmotelman saksilla. Päälle ovennuppi ripustin, leikkaa reikä tarpeeksi iso mahtuu ovennuppi oman huoneen. Varmista, että olet leikattu suorassa linjassa. Epätasainen linjat eivät näytä hyvältä.
  • Laminaatti ovennuppi ripustin kovettua vieläkin enemmän ja pidentää sen hyödyllisyyttä. Jos et laminaatti ovennuppi ripustin, se helposti saada rypistynyt ja revennyt, mikä pilaa sen.


Making tulostettava ovennuppi ripustimet on helppoa, jos osaat käyttää erilaisia ​​sovelluksia ja ohjelmistoja tietokoneellesi. Voit myös hakea Internetistä suunnittelumalleja antaa sinulle käsityksen siitä, mitä tehdä. Sinulla on myös vapaus valita, mitä laittaa ovennuppi ripustin. Voit muokata viestin mukaan teidän eri toimintoja.