E2r

Miten saada säle patio näytöt

On rajattomat syitä kannattaa piilottaa joitakin alueen ulkopuolella kotiisi. Ehkä haluat vain naamiointi roskat barrelia kunnes ne tyhjennetään, tai ehkä etsit enemmän yksityisyyttä ympärille patio tai altaan. Joka tapauksessa, sälepohja patio näytöllä ei voi vain tarjota sinulle yksinäisyydestä haluat, mutta voi olla suuri lisäksi oma ulkona sisustus. Vaikka on mahdollista ostaa esiasennettu patio näyttö, patio näytöt voidaan valmistaa raaka-aineista sopii asiakkaan tarpeita hyvin vähän kustannuksella.

Ohjeet:

Vaihe 1: Jos aiot luoda oman säleistä patio näyttö

Miten saada säle patio näytöt. Vaihe 1: jos aiot luoda oman säleistä patio näyttö.
Miten saada säle patio näytöt. Vaihe 1: jos aiot luoda oman säleistä patio näyttö.

Vaihe 1: Jos aiot luoda oman sälepohja patio näytössä, ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on määrittää suunnittelu työsi. Mittaa tilan että aiot seuloa pois, otetaan alas sekä korkeus ja pituus mitat. Sitten istua alas ja vetää ulos mitä haluaisit lopputuotteen näyttää. Voit sisällyttää luonnos värit aiot käyttää eri puolilla näytön.

Yleensä näytön itse tehdään hila, säädetään eri suuntiin peittää näkyvyyden. Voit halutessasi käyttää useita tyylejä tai kokoja ristikot luoda monimutkaisemman suunnittelun. Selvitä oman piirustuksen ulottuvuus / leikkaus kunkin osan ristikot.

Vaihe 2: käyttäminen luonnos

Vaihe 2: Käyttämällä luonnos, tee luettelo materiaaleista, jotka tarvitset. Tämä lista voi yleensä sisältää, mutta ei rajoitu, maali tai tahra, galvanoidut naulat, materiaali rungon näytön (tarvittaessa suunnittelua), ja ristikko. Ota tämä luettelo rautakaupasta tai puutavaraa pihalla ja ostaa tarvikkeita. Joissakin paikoissa tekevät lopulliset leikkaukset puutuotteet sinulle, toiset eivät. Tiedustella ostohetkellä, jos he voivat leikata toimituksia pituudet ja leveydet tarvitset.

Vaihe 2: käyttäminen luonnos. Vaihe 4: kun kaikki palaset näytön ovat huolellisesti kuivattu.
Vaihe 2: käyttäminen luonnos. Vaihe 4: kun kaikki palaset näytön ovat huolellisesti kuivattu.

Vaihe 3: Jos puutavaraa pihalla ei tehdä sen sinulle, leikata ristikko (ja puitteet) kokoon. Maalaa tai tahra puutyö haluttu väri teidän sälepohja patio näytön, ja anna kaikki palaset kuivua.

Vaihe 4: Kun kaikki palaset näytön ovat huolellisesti kuivattu

Vaihe 4: Kun kaikki palaset näytön ovat huolellisesti kuivattu, se on aika koota todellinen näytön. Jos liität näytön suoraan patiolle, yksinkertaisesti järjestä hilan mukaan suunnittelua. Kaikki palaset ristikko olisi ennen kaikkea on kiinnitetty vakuuttaa istuvat hyvin. Jos jokin pieniä muutoksia on tehtävä, poista pala ristikko ja tehdä pieniä leikkauksia säätää sopivaksi.

Jos olet liittämällä näytön kehyksen, alkaa kokoamalla kehyksen, ja sitten järjestää ristikko, että runko. Tämä tulisi toteuttaa runkoon aivan kuten se oli patiolla.

Vaihe 5: galvanoidut naulat ostettu vaiheessa 2, kiinnitä kaikki osat hilan toisiinsa, ja runko, tämä luo näytön. Tämä näyttö olisi sitten kiinnitetään patio käyttäen kannen ruuveja.