E2r

Miten tehdä oma vesi-base hylkivä

Hyönteisten puremat eivät vain aiheuta kutinaa ja punaisia ​​haavaumia, mutta voi myös aiheuttaa sairauksia, kuten dengue ja malaria, riippuen siitä missä asut. Jos olet altis hyönteisten puremat ja jos elämme alueella, jossa hyttyset ja muut purevat hyönteiset ovat yleisiä, tässä miten voit tehdä oman vettä pohjan hyttyskarkotetta joka pitää ötökät poissa ilman kuivausta ihoa.

  1. Valitse karkote yrtti. Aloita valitsemalla yrtti, joka hylkii hyönteisiä. On paljon yrttejä, jotka tekevät tämän käyttämällä luonnollisia yhdisteitä kasveja, jotka suojaavat kasveja vastaan ​​tuholaisten. Joitakin yhteisiä karkote kasvit ovat eukalyptus, basilika, laventeli, makea balsamia, sitruunamelissa ja Citronella. Yksi parhaista yrttejä käyttää, on kuitenkin kissanminttua.
  2. Leikkaa yrtti. Jos käytät kissanminttua, sinun tulee ottaa kasvin lehdet aamulla. Valitse lehdet, jotka ovat tuoreita ja terveimpiä. Kokeilla sormilla yli lehtiä ja arvioimaan, mitä lehtiä on täydellinen. Tämä on parempi pitoisuudet hyönteisiä karkottavia yhdisteitä. Leikkaa varret lehdistä, noin kolme tuumaa alkaen, kun varret alkavat kasvi.
  3. Kuivaa yrtti. Sinun täytyy kuivua yrtti asettamalla nämä kuivassa. Älä anna tehtaan joutuvat suoraan kosketukseen auringonvalon, koska tämä aiheuttaa kasvien kuihtua sijasta kuivauksen luonnollisesti. Koko kuivaus prosessi yleensä kestää noin kahdesta kolmeen viikkoa, varsinkin kun kissanminttua on erityisen meheviä lehtiä. Annetaan kuivausprosessin loppuun, kuitenkin, koska väärin kuivatut lehdet aiheuttaa muotit kasvaa, kun sekoitetaan veteen.
  4. Keitä yrtti. Kun lehdet ovat täysin kuivunut, ota nämä ja poista varret ja kova, puumaiset osat leikata yrtti. Jätä vain lehdet ja aseta nämä lasipurkkeihin, jotka tulevat ilmatiiviisti kannet. Otettava kiehuvaa vettä ja valuta nämä yli lehdet purkin kunnes kaikki yrtit upotetaan veteen.
  5. Anna hautua. Sulje kansi purkkiin ja anna yrtit valaa veteen. Tämä kestää missä tahansa yhdestä kahteen viikkoon. Tällä kertaa kuitenkin, se on parasta, jos lasipurkkeihin on sijoitettu suoraan auringonvaloon kuten ikkunalaudalle. Auringonvalo tässä vaiheessa edistää infuusio orgaanisten yhdisteiden veteen. Muista heiluta lasipurkkiin aamu, niin että yhdisteet tunkeutumaan läpi veden tasaisesti.
  6. Siivilöi yrtit. Yhden tai kahden viikon, huomaat, että väri vesi on muuttunut. Tämä tarkoittaa, että infuusio prosessi on saatu päätökseen. Ota juusto liinalla ja käytä tätä rasittaa yrtti pois nestettä.

Neste voidaan sitten sijoittaa suihkepulloissa

Miten tehdä oma vesi-base hylkivä. Valitse karkote yrtti.
Miten tehdä oma vesi-base hylkivä. Valitse karkote yrtti.

Neste voidaan sitten sijoittaa suihkeet. Käytä vesipohjainen hyttysvoiteiden kuin mitä tahansa muuta kaupallisesti valmistetun hyttysvoiteiden. Suihkuta sitä ihollesi tai vaatteisiin yöllä kun useimmat hyttysten alkaa roaming.