E2r

Miten tehdä oman särki myrkkyä

Yksi pahimmista asioista on ympäri taloa ovat torakat, jotka eivät ole vain kamalaa katsoa, ​​vaan myös haitallista terveydelle, sillä torakat voi tehdä erilaisia ​​sairauksia, jotka voivat siirtyä ihmiseen, kun torakat syövät tai kävellä lautaset, aterimet, tai ruokaa. Näin voit tehdä oman särki myrkkyä kotona.

Miten tehdä oman särki myrkkyä. Sijoittaminen poising ympäri taloa.
Miten tehdä oman särki myrkkyä. Sijoittaminen poising ympäri taloa.

  1. Ostaa boorihappo. Ensisijainen ainesosa teidän särki myrkkyä. Pieniä määriä, boorihappo ei saisi olla myrkyllistä ihmisille ja lemmikkieläimille. Kuitenkin se on edelleen parasta, jos pidät näitä pois alueilta, joilla oman lemmikin koiran tai kissan menee, ja pitää boorihapon poissa pienten lasten, jotka voivat ajatella, että happo on sokeri. Boorihappo voidaan ostaa puutarhanhoito kaupat, koska se on myös käytetty torjunta-aine, tai rautakaupoista. Jos kukaan ei ole käytettävissä alueellasi, voit myös ostaa tuotteen Internetin kautta.
  2. Lisää sokeria. Jokaista neljää osaa boorihappoa, sinun täytyy sekoittaa yksi osa sokeria. Sokeria käytetään houkutella torakat. Jotkut ihmiset mieluummin valkoista sokeria, mutta voit käyttää myös fariinisokeria. Ruskea sokeri on se etu, joilla on oma haju, joka helpottaa torakoita paikallistaa särki myrkkyä.
  3. Sijoittaminen poising ympäri taloa. Voit käyttää särki myrkkyä, sinun täytyy laittaa sitä alueilla, joilla tiedät torakat elää tai jotka torakat vierailevat säännöllisesti. Yksi tapa tehdä tämä on ottamalla pahvi neliöt ja sijoittamalla lusikallista torakka myrkkyä päälle pahvi. Sijoita näitä reikiä ja rakoja. Jos on vaikea tavoittaa alueet talossa, jossa pahvi levyt ei mene läpi, voit myös toteuttaa lusikallista jauhetta ja ripottele niitä ympäröivän alueen. Vaihtoehtoisesti jotkut ihmiset sijoittaa seos spray pullo ja lisää vettä, kunnes seos on tullut laimennettuna. Tämä voidaan sitten ruiskuttaa alueilla, joita on vaikea saavuttaa, ja jotka ovat täynnä torakat.
  4. Pölyämistä. Voit myös pölyä rakoja kanssa boorihappo. Vaikka torakat eivät suoraan syö myrkkyä, he lopulta ruokota itseään. Aikana grooming prosessi, he nielemään hiukkaset boorihapon vangitut jaloissa. Varmista vain, että et pöly alueilla, jotka ovat lähellä elintarvikkeita tai päivällinen ware.
  5. Siivoa. Varmista, että poistat myrkkyä RTE talon kahden viikon kuluttua. Merkitse päivämäärä kalenteriin estää sinua unohda päivämääriä. Kun viikko on kulunut, hävitä kuolleiden särki elinten ja myrkkyä. Toista menettely uuden erän boorihapon ja sokeri yhdistelmä, ja kun tartuntoja on pysähtynyt, poista kaikki jäämät talosta.

Boorihappo on edullinen ja toimii hyvin kuin torjunta ympäri taloa. Vielä parempi, ne eivät ole yhtä myrkyllisiä kuin kaupallisesti saatavilla särki myrkkyjä ja ne on kohdistettu erityisesti torakat.