E2r

Miten saada luistamaton vaha puulattian

Usein

Usein vaha on tärkein tuote, jota käytetään pitämään puulattiat kiiltävä, mutta vaha on liukas ja voi aiheuttaa onnettomuuksia, kun ihmiset eivät ole ennakolta, että olet ollut vahaus teidän lattia. Onko liukumattomana puulattia vahaa? Oikeastaan ​​on olemassa ja parasta on se, että voit itse tehdä sen itse hieman kärsivällisyyttä ja investointien aikaa ja lyhyen matkan teidän apteekki tai kemisti tallentaa ja jopa paikalliseen ruokakaupat.

Miten saada luistamaton vaha puulattian. Valmistele ruokailuvälineet.
Miten saada luistamaton vaha puulattian. Valmistele ruokailuvälineet.

Alla on miten voit tehdä ikioma liukumaton vaha tehdä puulattiat kauniimpi ja kiiltävää ilman lipsahdus.

Tarvitset seuraavat:

 • 2 rkl tärpättiä
 • 1 kuppi syttyvä Orange Shellac
 • 2 rkl Acacia
 • 2 kuppia syttyvä alkoholin (denaturoitu)

Sitten lisätään 2 rkl akaasia.
Sitten lisätään 2 rkl akaasia.

Tarvitset myös seuraavat työkalut auttavat sinua pyrkimyksessä. Tarvitset parin kumihanskoja, sekoittaen keppi, kankaalla moppi ja pieni ämpäri tai sanko, jossa sinua sekoittamalla kemiallisia aineita luoda vaha.

Ohjeet:

 1. Valmistele ruokailuvälineet. Hanki sanko / ämpäri, laita hanskat ja saat sekoittaen keppiä.
 2. Lisää 2 kuppia denaturoitua alkoholia, jonka löydät paikallisessa myymälöissä, teidän ämpäri ja hoitaa tämän ainesosan varoen. Tämä on helposti syttyvää, joten kannattaa edetä varoen, kun teet vaha.
 3. Seuraavaksi lisätä kuppi Shellac. Orange Sellakka voi ostaa paikalliselta laitteisto tai asemamaalaukseen.
 4. Sitten lisätään 2 rkl akaasia. Acacia on todella purukumia joka on otettu puista. Voit ostaa niitä kemiallisia tarjonta kaupoissa tai paikallisella apteekit.
 5. Lisää tärpätti niin varmasti sekoita kaikki hyvin yhteen. Varovaisuutta, kun käsittelet seoksen kanssa olet tekemisissä kemikaalien täällä.
 6. Kun olet huolellisesti sekoitettu kaiken hyvin, voit nyt hakea kotitekoisia vaha teidän puulattiat kanssa kankaalla mopilla.

Myös tehdä toteavat, että sinun täytyy pitää mielessä muutamia vinkkejä ennen kuin yrittää tehdä itse kotona.

 • Varmista, että alue, jossa teet vaha ei ole avotulta lähiaikoina ympärille kemiallisten tuotteiden ja ympärillä valmiin seoksen vahaa.
 • Jos olet tupakoitsija, älä tupakoi lähiaikoina kun teet tuotteesta.
 • Älä unohda laittaa käsineet ja kasvonsuojus ennen kuin aloitat tekemään vaha.
 • Tarkista onko sekoitussuhde on hyvä ilmanvaihto niin estää sinua hengittämästä höyryjä vaha että olet sekoittamalla.
 • Älä sekoita yhteen vahaa päättyy ja polyuretaanit.

Ole hyvin varovainen, kun teet tämän vaha, koska olet tekemisissä kemikaalien tässä, että voisi tavalla tai toisella olla haitallisia terveydelle, joten on tärkeää käyttää kaikkia turvatoimia, joita tämä artikkeli antaa sinulle. Ole erityisen varovaisuuden ja kerro lapsillesi, jos sinulla on, pysyä poissa työpöytäsi luotaessa vaha.