E2r

Miten tehdä kotitekoinen keittokirja haltija

Keittokirja haltija on hyödyllinen väline jokaisessa keittiössä

Keittokirja haltija on hyödyllinen väline jokaisessa keittiössä. Ei vain se tukea keittokirja, se myös tekee ruoanlaitto helpompaa. Kanssa keittokirja turvallisesti kätkeytyneenä haltija, voit seurata menettelyjä oikein silmien tasolla millä varmistetaan helpompi tapa valmistaa ruokia.

Miten tehdä kotitekoinen keittokirja haltija. Valmista materiaalit.
Miten tehdä kotitekoinen keittokirja haltija. Valmista materiaalit.

Onko sinulla suosikki keittokirja että käytät kaikenlaisiin tilaisuuksiin? Oletko aina rasittaa niskaa aina kokata? Pelasta itsesi tarpeetonta stressiä ja tehdä ikioma keittokirja haltija. Lue, miten.

  • Valmista materiaalit. Materiaaleja, joita täytyy tehdä keittokirja haltija ovat tähteet keskipitkän tiheys puukuitulevy, palapelin tai reitittimen, liimaa, hiekkapaperia, pienillä nauloilla, lyijykynä, mittanauha, astelevy, normaalikokoisen keittokirja , kontakti paperin tai maali.
  • Mittaa osat. Alkaa tehdä keittokirja haltija, pane keittokirja tasaisesti puukuitulevy ja jäljittää sen koko kevyesti käytön lyijykynällä. Jakaa ylimääräistä tuuman päästöoikeus kaikkien osapuolten ja merkitä niitä. Tämä toimii runkoon oman haltijalle. Kun valmis, tehdä kaksi samanlaista kolmiota, joka toimii seisoo. Varmista, että rinteet ovat 40 astetta yhdensuuntaiset sivut, koska nämä osapuolet toimivat pohja, joka istua työtaso.
  • Leikkaa osat. Mittaamisen jälkeen osat, leikkaa ne vastaavasti käyttöön palapelin tai reitittimen ja varattu.
  • Tee paikkaa. Ota runkoon nähden ja tehdä kaksi paikkaa sitä mittaamalla 4 tuumaa sekä vasemmalla ja oikealla puolella. Merkitse jokaisen paikalla. Mittaa paksuus oman hallituksen ja soveltaa sitä mittauksia sinun tekee kustakin paikalla. Merkitys, jos aluksella on 10 cm. paksu, sinun täytyy mitata 10 cm. kustakin paikalla samoin. Tehtyään merkit, leikkaa board noin 3 cm reunasta molemmin puolin. Tämä mahdollistaa oman kolmion seisoo täysin sovi sisään
  • Kokoa osat. Kun olet leikkaus lähtö, et voi nyt sovi kolmio seisoo. Se pitäisi seistä kunnolla ja on tarpeeksi tilaa järjestää oman keittokirja. Lisätukea, voit myös liittää 1 cm neliö hallituksen työn välillä seisoo ja edessä tärkeimmistä runko käyttämällä joko liimalla tai kynsien ja vasara.
  • Koristele haltija. Tee resepti haltija näyttää tyylikäs hiomalla sen puolin tasaisempi pinta. Voit myös sen koristeelliset yhteyttä paperilla tai maalata sen värin valinta, jos haluat. Varmista vain kattaa kaikki paikat, kun teet.


Onnittelut ikioma keittokirja haltija

Onnittelut ikioma keittokirja haltija! Voit laittaa sen omassa keittiössä näyttää suosikki keittokirja tai tallentaa sen pois kun sitä ei käytetä. Kun olet tutustunut menettelyn, voit käyttää samoja ohjeita tehdä kirjan seistä samoin. Ole luova koristelu seisoo ja käyttää oikeita materiaaleja, jotta voit käyttää niitä pitkään, pitkään aikaan.