E2r

Miten saada keittiön keittiö työn puolestasi

Galley tyyli keittiöt ovat olleet suosittu valinta monet kodin pohjapiirustukset, koska ne ovat erittäin toimivia. Yleensä keittiötilaan on yksinkertaisesti suorakulmainen huone, joka voi olla avoin toisesta tai molemmista päistä. Kehä huone on vuorattu kaapit, ja kaikki on helpon matkan päässä ruoanlaittoon. Valitettavasti tämä keittiön suunnittelu ei esitellä joitakin tilaa haasteita, mutta se ei todellakaan ole, että pieni organisaatio suunnittelu voi auttaa korjaamaan.

Vaihe 1

Venyttely varastointi
Kaappitilaa on yleensä suurin ongelma keittiön keittiö. Yksi tapa vapauttaa joitakin kaappitilaa on asentaa potin telineeseen. Ei vain tekee potin telineeseen vapauttaa jonkin verran alle laskuri, mutta potti telineeseen voi olla design-elementti huoneessa samoin. On olemassa monia tyylejä saatavilla, joten valitse yksi, joka täydentää tyyli muualle talon.

Vaihe 2

Miten saada keittiön keittiö työn puolestasi. Venyttely varastointi.
Miten saada keittiön keittiö työn puolestasi. Venyttely varastointi.

Pienemmät voidaan paremmin
Kun suunnittelet keittiötilaan miettiä kokoa laitteiden. Jos valitset laitteita, jotka ovat skaalattu alas, kuten ne, jotka ovat yleisesti todettu asuntoyhtiöitä, keittiössä todella näyttävät suuremmilta. Löydät jääkaappi, astianpesukone, liesituuletin ja uunit, joka sopii keittiön tilaa kunnolla.

Vaihe 3

Ajattele laatu
Yksi hyviä asioita, joiden pieni tila on, että sinulla on varaa asentaa laatua, koska sinun ei tarvitse käsitellä määrään. Käyttämällä laadukkaita materiaaleja, kuten graniitti tai marmori teidän työtasot ja kaunis lehtipuuta kaapit, voit itse lisätä arvo kotiisi. Koska lattiapinta on minimaalinen, voit myös varaa asentaa marmoria tai parketit, joka lisää arvoa talosi sekä kauneutta keittiön. Joten mitä puuttuu kooltaan, voit varmasti hyvittää laatua.

Vaihe 4

Paljon valoa
Keittiön valaistus on avain, ja luultavasti halua olla kaksi tilaa valaistus. Jotkut uudet Pocket valaistuksen löytyy keittiössä tekee ihanan pirteä tunnelma, ja sitten voit asentaa jotkin alle kaapin valaistus valoisuus kun et työskentelevät keittiössä. Jos keittiö avautuu ulospäin toiseen päähän, hyödyntää luonnollista valoa asentamalla lasiovi.

Vaihe 5

Vaihe 1. Pienemmät voidaan paremmin.
Vaihe 1. Pienemmät voidaan paremmin.

Avoin seinät
Jos sinulla on tilaa, se voi olla vaihtoehto laajentaa keittiötilaan tyrmäämällä seinään tai lisäämällä läpi yhden seinämän. Vain avata seinä voi tehdä keittiötilaan tuntuu paljon suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Voit lisätä saaren oman keittiötilaan, ja pitämällä sitä rullien päällä voit laita se pois, kun se ei ole käytössä.

Vaihe 6

Vaaleat värit
Yleensä haluat käyttää vaalean väripaletti tehdessään väriä seiniin keittiö. Jos haluat pop väri omassa keittiössä voit maalata keskipiste seinään syvä, rohkea väri pitäen muut seinät kevyempiä sävyjä. Voit myös valita pitää kaikki seinät vaalean ja lisätä pop väri teidän counter tarvikkeet, pyyhkeet ja alue matolle samoin.