E2r

Miten tarkistaa piki kattokourujen

Sinun katon katuojaan

Sinun katon katuojaan, työskentelee käsi kädessä syöksytorvien ohjaa sadeveden pois talon perusta. Se toimii erittäin tärkeä rooli säilyttäminen talosi rakenne. Kattokourujen on tarkastettava säännöllisesti, mieluiten vähintään kolmesti vuodessa. Yksi niistä asioista, tarkistaa suoritettaessa normaaliin katuojaan tarkistus on korkeutta kattokourujen. Tämä artikkeli auttaa sinua tarkistaa piki oman katon vesikourut.

Sadeveden piki viittaa katuojaan n kaltevuuskulma vaakatasossa. Kattokourujen on käännät hieman niin, että sadevesi katolta edelleen liikkua alaspäin rinne on downspouts jossa vesi funneled alas putket ja päässä talosta.

Voit tarkistaa piki oman kattokourujen, sinun täytyy tehdä joitakin mittaus ja harrastaa kiipeilyä (vaikka mittaus voidaan arvioida ilman kiivetä puolella talon). Erityisesti sinun tulee selvittää kolme mittausta: pituus katuojaan, etäisyys katuojaan alkaen räystään on downspout puolella, ja etäisyys katuojaan alkaen räystään vastakkaisella puolella downspout.

Miten tarkistaa piki kattokourujen. Sinun katon katuojaan.
Miten tarkistaa piki kattokourujen. Sinun katon katuojaan.

Perustaa tikkaat vastaan ​​puolella talon, jossa downspout sijaitsee. Kiipeä tikapuiden yläpäätä, jotta voit mitata etäisyys räystään alkuun katuojaan. Tee mieleesi mittauksen, tai tallentaa sen kannettavan. Mittaus olisi ilmoitettu jalkoina. Tämä tekee laskelmat helpompaa myöhemmin.

Kun vielä olet siellä, mitataan pituus katuojaan tekemällä mittanauha liukumäki katto tai katuojaan kunnes mittanauha kärki loppuu katuojaan. Jälleen tehdä mieleesi mittauksen (tuumaa tällä kertaa), tai tallentaa sen kannettavan.

Laskeutua tikkaita

Laskeutua tikkaita. Siirrä ja asettaa sen reunaa vasten vastapäisen talon downspout. Huipulle ja mittaa etäisyyden (tuumaa taas) välillä räystäiden ja päälle katuojaan. Jälleen huomioimaan mittauksen. Laskeutuvat tikkaat ja saada valmis tekemään joitakin matemaattisia laskelmia. Laske ihannesävelestä ilmaistuna tuumaa. Voit tehdä tämän, jakaa todellinen pituus katuojaan (jotka olet mitannut jaloissa) 10. Tuloksena on ihannesävelestä ilmaistaan ​​tuumaa. Tämä on ihanteellinen etäisyys (tuumaa) välillä olisi oltava vesikourut korkea ja matala päättyy.

Laskeutua tikkaita.
Laskeutua tikkaita.

Seuraavaksi lasketaan todellinen ero kahden kourun päissä. Voit tehdä tämän vähentämällä huippuluokan mittaus (jonka otit kalliita kouru) alkaen alapäätä mittaus (jonka otit alapäästä katuojaan klo downspout puolella). Tuloksena arvo on todellinen ero tai todellisen piki ilmaistaan ​​tuumaa. Vertaa tätä todellisen piki ihannesävelestä että lasketaan aiemmin. Jos todellinen nousu poikkeaa ihannesävelestä yli puoli tuumaa, saatat täytyy olla katuojaan n pitch jälkisäädettäväksi val kourut asiantuntija.

Muista tarkistaa sadeveden n kentällä säännöllisesti varmistaa, että katuojaan edelleen tehokkaasti hoitaa tärkeää työtä suuntaamalla sadeveden pois talon perusta.