E2r

Miten tarkistaa ja muuttaa valokytkin

Valokytkin toimii kytkemällä kaksi irti johdot niin, että käynnistät valo on mahdollista. Joka kerta tämä tapahtuu, irrotetaan johdot valokytkin kokemus liikaa lämpöä aiheuttama matkustaa sähköä. Johdot ovat tarpeeksi vahva käsittelemään järkytys, mutta ne eivät ole niin niin kauan. Ennemmin, saatat löytää viallinen johdotus kytkin tai huonompi, johdot voi vain räjähtää. Älä odota ennen kuin näin tapahtuu. Tarkista valokytkin ja katso jos se on vaihdettava. Seuraa ohjeita ja et eksy.

  • Turvallisuus ennen kaikkea. Sammuta virtalähde kytkin tai vielä parempaa, katkaise sähkö talossa. Lisävarotoimenpiteenä, tarkista johdot, jos ne elävät yhä käyttämällä jännitetesterillä. Et voi koskaan olla liian turvallinen niin parempi tehdä mitä varotoimia haluat tehdä ennen työn mukana.
  • Poista valokytkin kansi. Tämä on yleensä liitetty ruuveilla. Se on parasta, että käytät oikeaa ruuvimeisseli työtä kuin korvata sen seuraavaksi paras korvike. Käytä pölynimuria pölyn poistamiseksi vuonna kytkinrasian. Yritä käyttää matolle jos tepsiä.
  • Irrota johdot yhteyden kytkin. Irrota ruuvit, jotka pitävät johdot kytkin. Irrota vaijeri pihdeillä. Tarkista väri johdot-päässä. Huomaat, että pää on eri väri ja koostumus muista osa lanka. Pää on on poltettu, koska jatkuvassa käytössä. Leikkaa noin tuuman päässä langan pää väistyä uudempien johtoja. Raaputa kumikaulukset paljastaa uusi johto. Taivuta lanka muodostaa koukku ja valmis sen liittämiseen uuden valokytkin.
  • Liitä johdot uusi kytkin. Aseta uusi kytkin sen "päälle" puoli päälle. Kiinnitä jokainen johto kunkin päätepinteeseen. Rautalankakoukulla tulee osoittaa myötäpäivään. Kiristä ruuvi, koska ruuvi löysällä saattaa vain aiheuttaa oikosulun. Kääri alttiina johdot sähköteipillä. Jos on maadoitusjohdot, nämä voidaan liittää ns vihreä ruuveilla tai ne voidaan sitoa yhteen.
  • Laita kytkin paikalleen. Valokytkin on ruuvattu niin se liitetään ruutuun. Varmista, että kaikki johdot ovat laatikon sisällä ennen kuin teet tämän. Laita valokytkin kansi, jos se on mitään.

Työsi ei ole vielä tehty, koska sinulla on vielä tarkistaa uusia yhteyksiä, jos ne toimivat. Kytke talon virtakytkin ja testata uusi kytkin, jos se toimii.

Jos on olemassa ongelma

Miten tarkistaa ja muuttaa valokytkin. Turvallisuus ennen kaikkea.
Miten tarkistaa ja muuttaa valokytkin. Turvallisuus ennen kaikkea.

Jos on ongelmia, poista kytkimen kansi uudelleen testata, onko jokin jännite käynnissä johdot. Onko jännite on käynnissä, sinulla on vielä tarkistaa kytkennät. Varmista, että johdot on kytketty oikein niiden liittimet. Johdot eivät saa koskettaa toisiaan, liian, jollei maa johdot. Johdot ei saa koskettaa mitään metallia asia ruutuun samoin.

Jos kytkin ei edelleenkään toimi kun tekee kaiken voit, niin parempi kutsua sähköalan ammattilaisen tarkistaa sen. Ehkä ongelma ei ole enää niin helppoa kuin tarkastella ja muuttaa valokytkin.