E2r

Miten tallentaa itämainen matto

Okei, joten sinulla on yksi niistä tyylikäs Aladdin mattoja ja se on niin korvaamaton, että haluat sitä uudelleen "nähdä kokonaan uusi maailma". Voit hymyillä tämä kielikuva käytetään viitaten oman Itämainen matto, mutta ei se ole totta? Sinun itämainen matto olohuoneessa on tavallinen keskustelunaihe kanssa tuttava. Mutta nyt sinun täytyy tallentaa sen samalla pitää sen kauneutta ja virheetön valtion. Tässä vinkkejä, jotka ohjaavat sinua tallentaa Itämainen matto:

  • Valmistaudu joitakin kohteita käyttää tallentamisen itämainen matto. Käytät nauha, ruskea paketti käärepaperit ja string. Paperin on oltava riittävän suuri kattamaan koko matolle. On myös oltava riittävän vahva, ja sellainen, joka ei ole helposti revitty. Sama pätee merkkijono ja nauha - joiden pitäisi olla kestävä ja sopii käyttää.
  • Puhdista matto hyvin ennen varastointia. Vuokraus tehokas matto puhtaampi työtä varsinkin jos aiot tallentaa enemmän kuin yksi matto. Itämaiset matot ovat raskaita ja massiivisia joten sinun on todella joku auttaa sinua puhdistus. No, voit puhdistaa sen itse ja säästää rahaa valitsevat ei palkata siivooja, mutta tarvitset avustajan aivan sama. Tyhjiö Itämainen matto poistaa pölyn, lian ja hometta. Voit myös käyttää jäykkä muovi Sweeper poistaa pienten hiukkasten välillä hapsut. Levitä noin paljon matto puhtaampi alueisiin tahrat ja pyyhi karkea kankaalla.
  • Levitä matto puhtaalle lattialle ja tuulettaa sen tunnin tai kaksi. Seuraavaksi käännä se ympäri toisesta päästä alkaen ja rullaa se ylös toiseen päähän. Aseta narusta alle rullattu matto ja sitoa sen ympärille kiinnitä se paikoilleen. Sitominen merkkijono, älä tee sitä liian tiukka ettei se voi jättää ruma jälkiä matolle.
  • Kääri itämainen matto ruskea käärepaperi. Olet varmasti nähnyt ruskea pakkaus paperi. Se on paksumpi kuin tavallinen ruskea käytettävän paperin paperipussit. Se on kestävä ja ei saa repiä helposti. Varmista, että sen koko on riittävä kattamaan maton puolelta toiselle. Aseta matto ruskea pakkauspaperin ja kääri se. Saatat löytää ruskea pakkaus paperi kirja-ja toimisto-myymälöissä sekä myyvät tarvikkeita varustamoille. Kääri paperi ympärille teipillä kiinnitä se paikoilleen. Nyt olet valmis tallentaa Itämainen matto.
  • Pidä itämainen matto puhtaaseen ja kuivaan paikkaan. Varmista, ettei ole tuholaisia ​​(torakoita, hiiriä ja vastaavat) ympärillä. Pitkä varastointiaika, matot saattaisi houkutella tuholaisia, jotka rakastavat purra tai kiristäisi juuri kaiken. Tyhjennä varastoalueella jyrsijöiden, punkit ja torakoita, koska ne ovat erittäin tuhoisia tuholaisia. Varmista myös, että lämpötila varasto on leuto tasolla. Kosteus on myös vältettävä pitämällä huone on hyvin tuuletettu.


Pidä itämaisia ​​mattoja huippukunnossa pidempään

Miten tallentaa itämainen matto. Valmistaudu joitakin kohteita käyttää tallentamisen itämainen matto.
Miten tallentaa itämainen matto. Valmistaudu joitakin kohteita käyttää tallentamisen itämainen matto.

Pidä itämaisia ​​mattoja huippukunnossa pidempään, vuorotella niiden käyttöä yksi toisensa jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit tuoda esiin ja käyttää yhtä matolle vain kerrallaan. Älä sekoita lattiaa enemmän mattoja kuin on tarpeen, koska saatat ajatella asuvat Arabian Nights aikakausi.