E2r

Miten suojata kasveja kissan

Kissat leikkimisestä juttuja he voivat saada tassut myös kasveja. Ne ovat aivan erityisesti vetoa vihreät ja lehtivihannekset kasveja eikä epäröi tukahduttaa teidän kasveja tilaisuus. Kissasi ei ole erilainen kuin kaikki muut kissat joten odottaa sama ongelma. Lyhyt kieltää kissaa tiloissa kotona tai ennen kuin se edes pääsee siihen pisteeseen, jossa laitat kissan adoptoitavaksi, on olemassa tapoja lähestyä tätä ongelmaa ennen kuin se todella riistäytyy käsistä.

Miten suojata kasveja kissan. Kasa joitakin karkeita kiviä.
Miten suojata kasveja kissan. Kasa joitakin karkeita kiviä.

Tässä muutamia ehdotuksia pitämään kissasi pois kasveja.

  • Kasa joitakin karkeita kiviä. Kissasi kaivaa ympäröivän maan kasveja ennen varsinaista siirtymistä lehtiä tai kukkia. Tarjoa pelotteena asettamalla Raakakivet noin maaperän kasveja. Kun olet tehnyt tämän tehtävän, tarkkailla, miten kissasi edetä uusi lisäys. Jos näet, että hän on silti kaivaa tiensä. Siirry seuraavaan ehdotukseen.
  • Ripottele käytetään kahvinporot maaperään. Kahvinporot ovat myös hyvin maaperän lannoitusta niin sadetus nämä maaperään, ei vain sinun kääntää kissan pois leikkii kasveja, voit myös edistää terveellisempää maaperään.
  • Nosta kasveja. Hanki joku tehdä roikkuu hyllyt voit sijoittaa kasveja. Nostamalla kasveja olet lähinnä ongelman ratkaisemisessa ja nipping se alkuunsa. Varmista vain kissa ei voisi löytää tapa hyllyt kiipeämällä teräksen läpi baareissa tai teräskotelot lähellä hyllyt.
  • Aseta ruukkukasvit ostoskoriin tai tynnyriltä. Se vaikeuttaa kissan kiivetä joko saada teidän kasveja.
  • Ripottele cayenne pippuria maaperän ja lehdet kasveja. Pisto yksin kissasi jätä kasvit hyvin yksin.
  • Ostaa kasveja, että kissat eivät pidä. Hankala kasveja ja kasveja, jotka antavat pois vastenmielinen haju (eläinten kuten kissat) ovat yksi parhaista pelotteita kissallesi.
  • Tee vihreä nurmikon. Tässä on jotain et ehkä tiedä: kissat rakastavat ruohoa ja haluavat sen kasveja. Ehkä kissa hyökkää kasveja, koska sinulla ei ole laastari vihreä ruoho omassa puutarhassa? No, se on aika saada yksi omassa puutarhassa. Osta nopeasti kasvava valikoima vihreää ruohoa. Varmasti kissasi hengailla ruoho useammin kuin hän olisi teidän kasveja. Kuitenkin, sinun täytyy olla tietoinen siitä, että se kestää siirtymäajan kasveista ruohoa, mutta kissasi tajuta lopulta.
  • Aseta sitruunan kuoria maaperään. Sitrushedelmien tuoksu sitruunaa ja muita sitrushedelmiä, että asia kääntää kissat pois. Se myös pitää hyönteiset pois kasveja. Jälleen - kaksi tarkoitusta.
  • Tie teepussit varret kasveja. Teepussit myös toimia vastaan ​​kissan vaisto nipping kasveja. Vihreää teetä lajike on erityisen vastenmielistä talon kissan.


Täytyy muistaa, että kissat eivät automaattisesti keskittyä kasvien leikkikalu tuhota. Itse asiassa tämä on viimeinen keino, kun ne on tylsää. Lisäksi käytetään lueteltuja ehdotuksia tällä sivulla, voit ostaa leluja tai luoda kotitekoisia kissanminttua, että kissat leikkii.