E2r

Miten sisustaa musta ja valkoinen kylpyhuone

Musta ja valkoinen kylpyhuone voi olla ilo koristella

Musta ja valkoinen kylpyhuone voi olla ilo koristella. White on hyvin yksinkertainen väriteema, joka voi tarjota puhdasta kuvapinnan hyvin valittu koriste kappaletta. Se on erittäin puhdas ja virtaviivainen ja muutama aksentti kohteita voi kääntää tavallisen kylpyhuone tulee hyvin tyylikäs ja elegantti yksi. Musta ja valkoinen kylpyhuone on hyvin zenmäisestä tuntea sen ja oikea koristelu se voi olla kaikkein suosikki paikka talossa rentoutumiseen ja energia-latauksen. Seuraavassa on vinkkejä siitä, miten sisustaa mustavalkoinen kylpyhuone.

Miten sisustaa musta ja valkoinen kylpyhuone. Musta työtaso on helpompi ylläpitää kuin valkoista koska tämä taipumus piilottaa joitakin tahroja.
Miten sisustaa musta ja valkoinen kylpyhuone. Musta työtaso on helpompi ylläpitää kuin valkoista koska tämä taipumus piilottaa joitakin tahroja.

  1. Tarkista kunnon kylpyhuoneen lattian. Tarjoa dramaattinen viimeistely ikävä kylpyhuoneen lattian asentamalla vinyyli laatat, joko kokomusta, jos kalusteet ovat valkoisia tai käyttää mustaa ja valkoista vinyyli laatat ja järjestää ne Checker board kuvio.
  2. Ripustaa valo ilmava verhot mustavalkoisena malleja kuten raidat, eläin handprints, ja musta ja valkoinen piirustuksia. Käytä mustaa tai kromi päättynyt verhotangot ja kontrastia.
  3. Antakaa suuri kontrasti ottaa musta amme ja lattialle ja karu valkoinen kalusteet. Asenna musta suihkuverhot valkoisella kuvioita tai päinvastoin.
  4. Musta työtaso on helpompi ylläpitää kuin valkoista koska tämä taipumus piilottaa joitakin tahroja. Käytä valkoista automaatit ja säiliöiden murtaa väriä työtaso. Messinki, kromi, kulta tai ruostumaton teräs koukut ja ripustimet antaa dramaattisen kontrastin jos olet niin taipuvainen jakautuminen yksitoikkoisuus mustavalkoinen tai mennä valkoinen valkoinen koukut ja ripustimet. Voit myös vaihdella teeman valkoinen mustalla ja mustaa valkoisella aksentteja.
  5. Hanki musta muovinen avoin hylly ja näyttää kokoelma taitettu pyyhkeet järjestetty vuorotellen. Käytä iso musta tai valkoinen keraaminen kulhoja pitämään pieniä kohteita, kuten kylpysuolat ja vieras saippuat. Käytä pieniä valkoisia tai mustia kuppia pitää jotkut potpuri. Sijoita nämä strategisilla aloilla oman kylpyhuoneen anna kylpyhuone ihana tuoksu. Musta kaapit valkoiset ovenkahvat ja päinvastoin ovat hyviä paloja sisällyttää teidän mustavalkoisia kylpyhuonekalusteet.
  6. Aseta valkoinen paju tai lepotuoli sisällä kylpyhuoneessa, jos tilaa on. Käytä tätä, kun haluat rentoutua ja mietiskellä sisällä musta ja valkoinen kylpyhuone. Valkoinen pyytää rauhallisuus. Play jotkut rauhoittavaa musiikkia ja polttaa joitakin suitsukkeita tai tuoksuöljyjä.
  7. Maalaa kylpyhuoneen ovi mustaa tai valkoista. Tarkista, voitko kääntää maalin väri ulkona tyylikäs ilme, riippuen värimaailman teillä on muualla talossa. Musta ovi avautuu pääosin valkoinen kylpyhuone musta aksentti. Tämä tekee kylpyhuone näyttää ilmavampi, tilava ja kevyt.
  8. Koristele kylpyhuoneen ovi mielenkiintoisia tarrat sitoa koko ulkoasua kylpyhuone. Käytä mustaa kytkin levyt liian musta seinä. Käytä vastakkaiset kylpyhuone mattoja elävöittää aluetta ja kontrastin.

Kun koristella mustavalkoinen kylpyhuone

Kun koristella mustavalkoinen kylpyhuone, älä mene yli laidan. Valitse muutamia kohteita, jotka antavat eniten Toisin kylpyhuoneen sisustukseen. Liika musta tekee kylpyhuone näyttää pieni ja ahdas. Valkoinen antaa kylpyhuoneen illuusion laajempaa tilaa ja enemmän mustia kohteita voidaan käyttää aksentteja.