E2r

Miten sisustaa seinät nauloja ja ei maalia

Oletko jumissa asunnossa, jossa et saa maalata seiniä? Etkö halua mennä läpi vaivalloista maalaus seinien uusi väri? Se voi olla vaikea levittää omaa tyyliä huone ilman maalia tai nauloja seinille. Voit sisustaa seinät ole nauloja eikä maalia. Toimi näin:

Miten sisustaa seinät nauloja ja ei maalia. Käytä paperiteipillä.
Miten sisustaa seinät nauloja ja ei maalia. Käytä paperiteipillä.

  1. Tack up kangasta. Jos et voi käyttää nauloja, selvittää, jos nastat ovat sallittuja. Jos ne ovat, saavat suuren palan kangasta askartelutarvikeliikkeistä, mitä tahansa väriä tai design haluat. Varmista, että se on kevyt, niin että nastat pitävät sen seinään. Sitten, aseta nastoja yläreunaa pitkin kangasta, pitämällä sitä seinämän yläosasta. Saatat tarvita useita kappaleita kattaa koko seinän, nämä voidaan ommella yhteen yhdeksi suureksi paneeliin. Vaihtoehtoisesti voit venyttää kankaan yli kotitekoinen puinen kehys, joka on saman kokoinen kuin seinään, ja sitten yksinkertaisesti sijoittaa seuraava kehys tyhjä seinä.
  2. Käytä paperiteipillä. On olemassa useita erilaisia ​​tuotteita saatavilla lisäämällä raidat seiniin. Permacel Paper Tape, joka löytyy taiteen tarjonnan myymälöissä, tulevat eri värejä ja leveyksiä, ja kiinni seinään. Käytä tasolla Teippi tasaisesti raidat seinällesi. Kun olet valmis ottamaan sen alas, vain kuori se pois seinästä.
  3. Lisää julisteita. Julisteet ja muut kevyet paperi kunniamerkkejä voidaan pitää jopa teipillä tai nastoja kuin nauloilla. Ne ovat hyvä tapa lisätä väriä seiniin ilman roikkuu kuvan kynsien. Löydät julisteita lähes kaikki kuviteltavissa teema. Voisit jopa käyttää lehtileikkeitä tai painettuja kuvia nauhalle yhdessä kollaasi varten seinään.
  4. Käytä vinyyli kirjoituksella tai grafiikkaa. Käytä vinyyli sanoja laittaa suosikki lainausmerkkejä seinälle. Nämä kirjaimet ja sanat voidaan sijoittaa kuitenkin haluat seinään, ja on yllättävän helppo soveltaa. Kun olet tehnyt, he kuori takaisin pois. Lisäksi kirjaimet, voit myös löytää yrityksiä, jotka tuottavat vinyyli grafiikkaa muotoinen kukkia, hahmot, kala, ja lähes mitä ikinä voi kuvitella.
  5. Käytä valaistus. Voit valaistus antaa teidän seinät väriä ja syvyyttä. Käytä pieniä spottivalot värillinen sipulit, osoittaen valot ylöspäin kohti seinät ja katto.

Sisustus seinät ilman maalia eikä nauloja vaatii jonkin verran luovuutta teidän, mutta onneksi on olemassa monia erinomaisia ​​ratkaisuja tähän yhteiseen ongelmaan. Voit luoda ainutlaatuinen ja henkilökohtainen tila käyttämällä kangasta, nauhaa, vinyyli kirjoituksella, ja valaistus naamiointi teidän plain valkoiset seinät.