E2r

Miten sisustaa puutarha teemalla makuuhuone

Tuo luonto osaksi makuuhuoneeseen koristelu elementtejä löytyy puutarhassa. Puutarha teemalla makuuhuone on taattu antaa sen käyttäjä rauhallista aikaa, päivä tai yö. Se ei ole vaikea saavuttaa tämä näyttää. Hieman luovuutta, voit helposti tuoda puutarhaan makuuhuoneeseen. Tässä muutamia hyviä ideoita, joita voit käyttää.

Miten sisustaa puutarha teemalla makuuhuone. Käytä kukka vuodevaatteet.
Miten sisustaa puutarha teemalla makuuhuone. Käytä kukka vuodevaatteet.

 • Käytä kukka vuodevaatteet. Helpoin tapa lisätä luonnon kosketus mihin tahansa makuuhuone on käyttää kukka lakanat, tyynyliinat, peitot, täkit, peitot ja Shams. Voit myös käyttää kankaita, jotka ovat kevyitä ja pastellivärit. Röyhelöitä täydentää puutarha teema ja niin materiaalien pitsiä tai silmukka.
 • Hang kevyt ja ilmava verhot. Pysyä erossa raskaan kankaat verhot, vaikka ne ovat kukka. Käytä sen sijaan verhot kevyttä tai silkkaa materiaaleja, että reipas tunnelma. Sen sijaan säännöllinen verhot tangot, kokeile roikkuu verhot puu-haara tyyliin sauvat.
 • Valitse oikea sänky. Etsi valurautainen sänky maalattu valkoinen ja koristeltu metalli muratti lehtiä tai kukkia. Messinkivuoteet myös tehdä temppu. Asenna pääty, joka näyttää valkoista aitaa. Plain pääty voidaan verhoilla. Käytä kukka kangas kattaa pääty.
 • Asenna säleikkö. Toisella puolella seinää, asentaa valkoinen tai melkein valkoinen säleikkö. Koristele säleikkö silkki kukat ja viherkasvit.
 • Aseta puutarha tyyppinen taulukko huoneessa. Voit laittaa pieni pyöreä tai neliö pöytä vieressä säleikkö tai vieressä ikkunan. Pöydän voi takorauta, paju, puu tai lasi. Voit sijoittaa kukka tai pastelli pöytäliina pöydällä, jos haluat. Varmista tuoli sopii pöydän. Istuin voidaan verhoilla kukka kangasta. Saat puu pöytä, sen pitäisi näyttää haalistua saada, että puutarha tuntuu.
 • Koristele kukka seppeleitä tai viiniköynnösten. Hang seppele tai seppele tehty kukkia huoneessa. Viiniköynnösten näyttää hyvältä puutarha innoittamana makuuhuone.
 • Levitä kukka-tai puutarha-aiheisen taustakuvan. On monia puutarha innoittamana tapetti malleja markkinoilla tänään. Jotkut ovat kukka, kun taas toiset on sisustettu lehtineen. Valitse jotain, joka ei ole niin vastustamaton. Jos tapetti on jo kukka, käyttää tavallista lakanat ja verhot vaaleita sävyjä.
 • Lisää häkistä huoneeseen. Kuten aksentti omaan puutarhaan teemalla makuuhuone, aseta rauta häkistä päälle pukeutuja tai hyllylle.
 • Käytä sapluuna art. Löydät stensiilit kukka, lehti ja perhonen malleja useimmissa veneen myymälöissä. Stencil seinät, pääty, lipaston tai kaappeja. Voit myös käsi maali kukkia, puutarha hyönteiset, linnut, lehtiä tai puutarha kohtauksia huoneessa.
 • Ripustaa maalauksia tai kuvista puutarha kohtauksia. Ryhmitelty Kasvitieteellisiä näyttäisi hyvältä puutarha teemalla makuuhuone. Maalauksia Englanti puutarhat, niityt, erilaisia ​​kukkia ja kasveja lisää myös tiettyjen puutarha viehätysvoimaa huoneeseen.
 • Koristele muita puutarhan innoittamana kohteita. Piste huoneen perhosia. Käytä antiikki kastelukannu kuten maljakkoa. Saviruukkuja voidaan tallentaa pikkuesineitä. Hang tuuli säestää ikkunan lähellä. Vierailu paikalliseen puutarha tallentaa ja nähdä mitä muut voit koristella makuuhuoneeseen.


Nämä ovat vain muutamia niistä monista tavoista koristella puutarha teemalla makuuhuone. Jos tarvitset lisää ideoita, löytää kuvia puutarhan tyyliset huoneet internetissä. Tai yksinkertaisesti käydä paikallisessa kasvitieteellinen puutarha ylimääräisiä inspiraatiota.