E2r

Miten sisustaa peileillä

Peilit, tai peilin kuin vanhat ihmiset kutsuvat sitä, ovat vanhimpia koristeet ihmisen. Peilit ovat tunnetusti käytetään paitsi turhamaisuus tarkoituksiin, mutta myös sen koriste-arvon. Pieni tila voitaisiin tarkastella laajemmin asettamalla peilit oikeilla paikoillaan. Koska sen kyky heijastaa valoa, peilit voisi huoneita ja käytäviä talon ilmeen hyvin valaistu vaikka huone huono luonnonvaloa. Se voi myös korostaa eri puolilla talon, ja tehdä maalattu huone näyttää täynnä väriä.

Suuri unframed peilit

Suuri peili on paras käyttää korostamaan suuri muuri ja pitää sitä etsivät karu. Se luo illuusion tilaa, joten alue näyttää laajempi ja tilava. Tämä voidaan tehdä mittaamalla alue valitsit ripustaa peilin. Merkitse keskustasta ja aseta koukku (joko j-koukku, kaksinkertainen J-koukku, tai punoitus koukku). Hang kehystetty peili koukku, varmista peili on hyvät ja ei wiggly. Tämä auttaa huone näyttää suuremmalta ja hyvin valaistu.

Round kehystettyjä peilejä

Miten sisustaa peileillä. Suuri unframed peilit.
Miten sisustaa peileillä. Suuri unframed peilit.

Mukaan Kiinan Feng Shui, peilit voisi estää huonoja henkiä pääsemästä talon. Yksi voi sijoittaa keskikokoinen pyöreä kehystetty peili sisälle taloon etuovesta. Tämä paitsi auttaa loitolla paha yksiköitä, vaan myös toimia tehokkaana sisustuksessa.

Pitkä suorakaiteen peilit

Jos talossa on eteinen, joka voi tuntua paljaat, pitkä suorakaiteen peili voisi auttaa tekemään käytävällä näyttää tilavampi koska peilit ovat kaksinkertaistamista vaikutus.

Peilattu taulukoita

Kirkas tai jopa sävytetty peilit voisi tehdä yksinkertainen sohvapöytä näyttää tyylikäs. Se voisi olla lokero hajuvesiä, koruja, ja tuoksukynttilät. Varmista paksu kerros peilin käytetään estämään sitä rikkomatta.

Round kehystettyjä peilejä. Pitkä suorakaiteen peilit.
Round kehystettyjä peilejä. Pitkä suorakaiteen peilit.

Turhamaisuus pesuallas peilit

Vanity Sink Peilit ovat yleisimmin käytetty peili kotitaloudessa. Voit laittaa kierre, käännä yksinkertainen pyöreä, suorakulmainen tai epäsäännöllisen osaksi peili extra-special pesuallas peili joko maalaus reunat turhamaisuus pesuallas peili kehystys se kulta runko.

Painopistealueena peilit

Voi se olla suuri pyöreä peili, soikea tai suorakaiteen, jos se sijoitetaan Keski-alueella, voisi todella tuoda esille kauneutta julkisivu. Varmista vain Peilin muoto täydentää ja sulautuu hyvin muut kalusteet.

Epäsäännöllinen muoto peilit

Jos olet henkilö, jolla on ainutlaatuinen tyylitaju, epäsäännöllisen muotoinen peili voisi auttaa korostavat tyyliä parempana. Jotkut vähittäiskaupassa peilit on epäsäännöllistä tai avant-garde näyttää. Hang peili oman suosituin paikalla ja nähdä välitöntä eroa se tekisi.

Kätkeminen

Peilit voidaan käyttää paitsi korostamaan kauneutta kotiisi, mutta myös piilottaa puutteita, kuten seinään halkeamia ja reikiä. Sijoitus peili riittävän suuria yli virheellinen alue voi hetkessä ratkaista ongelman, mutta ei pysyvästi.

Olipa se on pyöreä, suorakulmio, epäsäännöllinen tai jos se on kehystetty tai runko-vähemmän, peilit todella toimivat katkottua sisustus. Sen kyky keventää huone, käännä minuutin alue, tilavamman tai yksinkertaisesti sen kyky näyttää koti-omistajan taiteellisen puolen, peilit voi puolestaan ​​yksinkertainen paikalla osaksi tyylikkään tilan.