E2r

Miten sisustaa patio huone

Jos sinulla on patio, onnekas olet

Jos sinulla on patio, onnekas olet! Hyödynnä tätä tilaa ja käyttää sitä satunnaisesti aamiaista tai brunssia ruokailu, vapaa-aika, tai rentoutumista. Mikäli on patio on parhaiten edistävän kesällä, kun aurinko paistaa kirkkaasti ja se on yksinkertaisesti virkistävää olla ulkona. Tietenkin voit saada maksimaalisen nautinnon kannattaa panostaa aikaa ja vaivaa koristamaan patio huone. Tässä muutamia hyviä vinkkejä, joiden avulla ulos:

Miten sisustaa patio huone. Mieti tyyli ja teema, että haluat patio tilaa tihkua.
Miten sisustaa patio huone. Mieti tyyli ja teema, että haluat patio tilaa tihkua.

  • Mieti tyyli ja teema, että haluat patio tilaa tihkua. Ensimmäinen askel kaikki mallit pyrkivät tulisi määritellä, mitä teemaa pitäisi olla. Tämä auttaa sinua luomaan yhtenäisen, yhtenäisen ilmeen huoneeseen, jossa jokainen pala ja koriste-esine edistää tätä katsoa. Yksinkertaisesti kirjoittaa sanat, jotka haluaisi suunnittelun tulos on: esimerkkejä ovat "cool ja tuulinen," "trooppinen", "rauhallinen ja rauhoittava," jne. Nämä kuvailevia sanoja auttaa sinua tietää, mitä tähdätä.
  • Tekijä yleinen suunnittelu talosi. Haluat ehkä patio tilaa olla sopusoinnussa muun suunnittelun talosi. Siksi sinun pitäisi ottaa aikaa katsomaan uudelleen kodin ulkotiloissa ja sisätilat ja ajatella teema, joka vastaa muuhun kodin suunnittelu.
  • Ajattele tarkoitetaan patio tilaa. Mitä sinä useimmiten tehdä patio huoneessa? Jos haluaisi nauttia brunssia perheesi kanssa siellä, sinun täytyy olla pieni ja intiimi ruokapöytä, jos haluat sen olevan yksityinen tila, jossa voit olla jonkin aikaa rentoutumiseen, ostaa mukava La-Z poika tai riippumatossa.
  • Tekijä koko patio. Kyse osuus: jos patio huone on pienten puolella, et haluaisi sisällyttää pieniä yksityiskohtia, malleja ja kohteita myös siellä. Muuten patio huone näyttäisi ahdas ja sekainen. Jos patio huone on iso ja tilava, vapaasti laittaa suuria kohteita ja huonekaluja (jos olet tavoitteena minimalistinen muotoilu).
  • Osta kappaletta, jotka ovat kestäviä ja aurinko ja vaihtelevalla lämpötila. On todennäköistä, että teidän patio olisi varjossa katto, mutta jossain vaiheessa päivä se saattaa olla alttiina elementit - varmasti on enemmän kuin huonekalu sisällä oma talo. Siksi se on hyvä ajatus sijoittaa kohteita, jotka ovat erityisen kestäviä ja vastustuskykyisiä vaurioita, että ne ovat pitkäikäisiä vaikka ulkona patiolla huone.
  • Harkitse erilaisia ​​ruukkukasvia oman patio huoneessa. Jos haluat patio tilaa tihkua rentouttava, luonnonläheistä tunnelmaa, saatat haluta sijoittaa ruukkukasvit ympäri aluetta. Tämä ei ainoastaan ​​antaisi koriste kappaletta, kasvit auttaa myös virkistää ilmaa ympäri huonetta samoin.

Siellä on se

Siellä on se! Nämä ovat joitakin ideoita, joiden avulla voit sisustaa patio huone. Muista, kyse on poiminta kappaletta ja kohteita, jotka koskisivat sinun mieltymyksiä ja makuja. Onnea, ja toivottavasti tämä auttoi!