E2r

Miten sisustaa makuuhuoneen viktoriaaninen romanttista tyyliä

Makuuhuone on ainoa paikka kotona, joka todella kuuluu sinulle ja muita huomattavia. Se on yksityinen alue, jossa molemmat sinun pitäisi keskittyä lepoa, rentoutumista, ja intohimoinen rakastelu. Tämän sanoi, sinun täytyy työskennellä entistä ahkerammin säilyttää tunnelman, joka tukee tarvittavat elementit. On teemoja, jotka voit luottaa pitämään makuuhuone Myönteistä.

Seuraavassa muutamia ohjeita, jotka voit seurata koristamaan makuuhuoneen käyttäen arvostettu tyyli viktoriaanisen aikakauden luoda Victorian romanttinen tyyli makuuhuone.

  1. Aloita sänky. Ei ole väliä mitä kokoa on olemassa Victorian tekijää, jotka olisi tarttunut. Sängyt kaksinkertainen vuodetta yleisesti varustettu materiaaleja, kuten messinki, valurauta, puu tai seosta kaksi viimeistä metalleja. Sinulla on kaksi tapaa mennä, kun haluatte mukavuudet queen-tai king size-vuode. Voit joko viettää merkittävän summan modernisoitu versio tai käyttää palveluja kokenut puuseppä. Joko niin sinun on varmistettava, että vintage ja antiikki näyttää ei vaarannu. Valinta sänky tarvikkeet kuten tyynyt, röyhelöitä, täkit, nauhat, päällysteet, verhot, pitsit, ja silmukka olisi sen perusteella, mitä oli olemassa aikana.
  2. Jatka taulukoita. On olemassa erilaisia ​​tyylejä valita, kun se tulee taulukoita, jotka on oltava Victorian piirteitä. Ajanjaksoa leimasi pöydät tyylikäs marmorinen topit ja yöpöydät paju, bambu, ja pyöreän skirted taulukoita. Antiikki tuntuu voi muodostaa puiset pöydät veistetty Victorian identiteettiä. Lisäksi koristus alkuun taulukoita voidaan tehdä kynttilänjalat messinkiä tai kristalli lisäämällä vintage mutta toimiva lamppu. Nämä valaisimet voivat sijaita päälle liina mattoja, jotka voidaan parantaa muuttamalla virkkausohjeita.
  3. Laatikon ja keittiökaapit ovat seuraavana vuorossa. Merkittävimmistä materiaaleista mukana luomassa tumma tahra vaikutukset ovat mahonki, pähkinä ja tammi. Tyypillisiä Victorian varastointitilat voidaan esiteltiin kaiverruksia ja päätykolmiot. Älä laiminlyö ydin veistetty puusta tai tapauskohtaisesti messinki laatikon vetää ja aito Victorian touch olemassa. Marmori pöytätasot, kynttilänjalkoja ja peilit ovat keskeiset koristeet.
  4. Anna mattoja muistuttaa historian. Matot ovat merkittäviä rakentaa hyvä Victorian perusta. Peitä koko oman huoneen lattia keksiä tuoksu aateliston ilmassa. Sinulla on useita muotoja valita jotka voidaan kone teki tai käsityönä.
  5. Väistyä Victorian seiniin. Maalauksia tänä aikana pyöri yhteisiä pyrkimyksiä naisten ja lasten kanssa eläimiä ja kasveja niiden luonnollisin tila. Peilit, joiden puuta petsattu tai kullanvärisellä kehyksiä tekee huoneen ihmeitä. Jos haluat luoda kukka tuntuu hyödyntää maljakko tyyppejä, jotka olivat hallitseva tähän aikakaudelle. Lisäksi laittaa häikäisevän näytön keräilyesineitä, kuten Kiinan levyt ja hahmoja.
  6. Katso ihmeitä ikkunat. Käytä tuoretta värit teidän verhot ja verhot. On lukemattomia esityksiä kuten punos, kapat, röyhelöitä, rusetteja, tupsut, ja pitsi että voit soittaa olla osa ikkunan makeover. Velvet ja Brocade ovat ihanteellinen kangas tyypit, jotka voivat antaa sinulle makea Victorian tilaa.

Makuuhuone on oma henkilökohtainen tila

Miten sisustaa makuuhuoneen viktoriaaninen romanttista tyyliä. Laatikon ja keittiökaapit ovat seuraavana vuorossa.
Miten sisustaa makuuhuoneen viktoriaaninen romanttista tyyliä. Laatikon ja keittiökaapit ovat seuraavana vuorossa.

Makuuhuone on oma henkilökohtainen tila. Se tarjoaa paeta pois jatkuvasti paineita kaupunkien viidakossa. Kohtele sitä sen mukaisesti ja palaa hyväksi.