E2r

Miten sisustaa kylpyhuone puolue

Isäntänä puolueen haluat vieraat nauttia kerääminen ja ylistäen kuinka siisti ja hyvin pidetty paikka on. Sen lisäksi olohuone ja ruokailutila ihmiset todennäköisesti viettää aikaa kylpyhuoneessa, joten kestää hetken sisustaa siellä teema oman puolueen. Siksi haluat sen olevan niin putipuhdas ja ihailtavaa.

Miten sisustaa kylpyhuone puolue. Päätä vaikutelman haluat luoda.
Miten sisustaa kylpyhuone puolue. Päätä vaikutelman haluat luoda.

  1. Päätä vaikutelman haluat luoda. Voit joko mennä rauhoittava kokemus tai hohdokas wc aikaa. Jos sinulla on oikea määrä raha voimavara niin jälkimmäinen sopii sinulle hyvin. Se edellyttää monimutkaisia ​​ja kalliita lisävarusteita, joka jättää vieraasi hengästynyt. Voit antaa rauhoittava kokemus pitämällä tunnelma yksinkertainen. Jos maalattu kylpyhuone vaaleat värit niin olet oikealla tiellä. Vaaleat värit parantaa mielialaa yksilön.
  2. Tee kylpyhuone sosiaalisempi. Huone on puhdistettava huolellisesti. Muista peittää syrjäseuduilla ja vaikea päästä kulmat. Väliaikaisesti piilottaa henkilökohtaiset hygieniatuotteet kuten saippua, shampoo ja hammasharja. Voit tuoda ne takaisin, kun puolue on ohi.
  3. Estä nöyryytystä. Varmista, että lääkekaappi on poistettu henkilökohtaisia ​​lääkkeitä, jotka saattavat aiheuttaa niin kiusallista, kun asiakas kompastua niihin. Puhuen, on olemassa ihmisiä, jotka haluavat läpi muiden ihmisten juttuja.
  4. He pitävät sen kuivua. Valmista puhdasta, kuivaa käsipyyhe lähellä kylpyhuoneen pesuallas. Se tulisi sijoittaa puhdas ja tukeva jalusta, joka on osa työtaso.
  5. Makea tuoksu kertoo välität. Asiakkaat pitäisi pystyä nauttia virkistävästä käsinpesu erien ryhmän koostuu tuoksuva saippua, kosteusemulsio, ja kudosta. Älä unohda puhdistaa mitään jäämiä, jotka saattavat olla kertynyt saippua jos et hyödyntämällä saippuaa tuoretta ruutuun. Laita vaikka rasitus asettamalla voidetta ja kudosten värikkäisiin astioissa tai automaateista.
  6. Tyhjä tila voi tehdä ero. Hommansa täydellisesti. Älä jätä mitään aluetta, joka ei ole luovuutta. Värikäs ja järjestäytyneen kukka järjestely pariksi aromikas ja tuoksuvia kynttilöitä tekee kylpyhuoneen suuria ihmeitä.
  7. Huomioi luovuutta ja turvallisuutta. Älä jätä amme lojumaan tylsää ja koskematon. Laita veteen puoliksi täynnä tasolla ja avaa suihkuverho todentuntuisen luovuuden kautta kynttilöitä ja terälehtiä. Paranna esitys lisäämällä tuoksuva votives pitkin kielekkeelle amme. Kynttilät ovat no-no kun sinulla on lapsia puolue.
  8. Anna heille aikaa rentoutua heidän korvissaan. Yksi syy, miksi asiakkaat pää pois kylpyhuone on piristyä varsinkin jos puolue on sen kurkistaa ihmisiä yhä enemmän ja enemmän innoissaan. Auta heitä hetkellisesti paeta puolueen riehakas äänet salaamalla pelaaja hyvällä sijainnilla. Siellä pitäisi olla pehmeää musiikkia pienellä äänenvoimakkuudella antaa elämän teidän kylpyhuone.
  9. Tämä voi olla väsyttävää. Osa on isäntä on jatkuvaa seurantaa puolueen ja tähän liittyy menossa kerran kun vessaan tarkistaa sen yleiskuntoa. Tee tarvittavat siistitään ja kudosten täyttö.

Se on sinun vastuullasi varmistaa, että ihmisillä on hauskaa, mutta tämä ei rajoita sinua perustamisesta talon sääntöjä. Kerro vieraat vastaavasti estää vahinkoja.