E2r

Miten seisomaan rakentaminen puujalat

Rakentaminen puujalat auttaa paljon rakennustyömailla tai jopa kotona

Rakentaminen puujalat auttaa paljon rakennustyömailla tai jopa kotona. Tämä auttaa sinua saavuttamaan vaikea saada aikaa alueille (ilman tukea tikkaat), kuten teippiä ja hionta drywalls. Nämä auttavat sinua työskentelemään turvallisesti myös. He tulevat eri kokoja halutessaan pari, joka sopii sinulle. Ne myös tulevat alumiinia tai magnesiumia variantteja.

Miten seisomaan rakentaminen puujalat. Tarkista teidän puujalat "käsin.
Miten seisomaan rakentaminen puujalat. Tarkista teidän puujalat "käsin.

Kuitenkin käyttämällä puujalat voivat aiheuttaa vaaraa elämäsi käytetty väärin. Nämä voivat aiheuttaa polven ja jalka vammoja ja muita kommelluksia jos henkilöt, jotka käyttävät niitä menettää tasapainonsa. On jopa paikkoja, kieltää rakentamisen puujalat, koska vaarana on, että ne voivat aiheuttaa, kun ei käytetä oikein. On vaiheet hyödyntävät näitä rakentamisen puujalat tinkimättä tasapainoon, vaikka.

Tarkista teidän puujalat "käsikirja

Tarkista teidän puujalat "käsin. Aina tarkistaa käyttäjän käsikirja jos on olemassa asioita, jotka olet epävarma. Varmista että puujalat ovat hyvässä kunnossa. Tee se tapa tarkistaa puujalat ennen kuin käytät näitä. Tarkista, mutterit ja pultit ovat edelleen kireää. Tällä varmistetaan, että et suoriteta mitään onnettomuuden takia löystyneet pultit.

Getting teidän puujalat: Sinun pitäisi löytää paikka, jossa on tasaisella pinnalla ja joka on kaukana ovesta tai ikkunat ja portaat. On myös tärkeää kiinnittää puujalat avulla kollegan, ystävä tai joku taloudessanne kuka voi tehdä auttaa. On tarpeen liittää jalkalenkit ensimmäisenä, kun asennat teidän puujalat. Voit hihna jalat kun tekee tämän.

Rakentaminen puujalat auttaa paljon rakennustyömailla tai jopa kotona. Getting teidän puujalat.
Rakentaminen puujalat auttaa paljon rakennustyömailla tai jopa kotona. Getting teidän puujalat.

Seiso jalat mukavasti toisistaan ​​avulla avuksesi ja yrittää tasapainottaa itse. Tiedät, että olet täysin tasapainossa, jos puujalat ovat vapaalla, kun olet seisomaan. Säädä putken kiinnikkeet tai jalkanauhat jos huomaat, että sinulla on taipumus nojata eteenpäin tai taaksepäin. Voit myös säätää jousia, jos näin tapahtuu. Älä liian kiristää säätimet, tosin. Tämä rajoittaa toimintaa, että voit tehdä oman puujalat.

Ota vaiheet

Ota vaiheet. Varmista, että käytät eri vaiheita, jotka ovat lyhyitä. Älä tee vaiheita, jotka ovat liian jatketaan, koska tämä voi aiheuttaa ylimääräistä stressiä puujalat ja tekee eliniän teidän puujalat lyhyempi. Varmista, että olet avustaa ystäväsi, kun yrität tottua kävely puujalat. Voit aloittaa hitaasti kävellen edestakaisin ja tehdä joitakin käännöksiä. Muista, että harjoitus tekee mestarin. Voit seisomaan ja kävelemään itse, jos olet jo tottunut kävelemään teidän puujalat.

Learning tehdä nämä asiat tekevät työtä helpompaa ja pitää sinut pois vaarasta. Voit myös käyttää näitä työkaluja arjen kanssa oikea huolto ja käsittely. Muista, työkalut tehty auttamaan, ei tehdä elämästäsi kurjaa tai paikka enemmän rasitusta työsi.