E2r

Miten sapluuna konkreettisia

Jos etsit hyvä ja edullinen tapa koristamaan betonilattiat

Jos etsit hyvä ja edullinen tapa koristamaan betonilattiat, betoni stenciling voisi olla vastaus teidän tyyli rukouksia. Kanssa stenciling, saat ulkoasua tiili tai kivi lattiat, mutta ei mukana hintalappu. Jotkut kehittää malleja voi jopa antaa puheenvuoro persialainen matto näyttää! Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on löytää sablonikuvio suunnittelusta että sinulla on mielessä ja seuraa ohjeita tässä artikkelissa. Stencil mallit ovat saatavilla lukuisia ja eri värejä ja malleja. Niitä voidaan soveltaa olemassa oleviin pinnoille tai äskettäin tehty betonilattiat.

  • Hanki pituus ja leveys alueen, jonka haluat sapluuna. Tartu mittanauha ja ottaa mittaukset alueen konkreettisista että haluat laittaa sapluuna. Tämä kertoo, kuinka paljon tai kuinka monta kappaletta se sinun täytyy ostaa varastoon. Kun olet mitat, tee karkea luonnos alueella niin, että voit tuoda tämän mukaasi, kun saat kuvion. Jotkut rautakaupat ja rautakauppa kauppoja tekemään konkreettisia sapluuna malleja, mutta saatat pystyä löytämään enemmän valintoja verkkokauppoja, jotka ovat erikoistuneet näihin hankkeisiin.
  • Valmistele stensiilit ja alueen haluat työskennellä. Käyttäen hyvin mattoveitsellä, viipaloi kumpikin sapluuna rullasta. Tämä tulisi tehdä ennen valamista. Jotkut stensiilit ovat epäsymmetrisiä, ja voidaan leikata linjassa tai vain offset niitä. Aseta muutaman korttelin ympäri aluetta, jossa käytät stensiilit. Varmista kattamaan lattiat ja rakenteiden lähellä.
  • Kaada betoni pinnalla ja varmista, että se on taso koko. Jos pystyt, käytä itsestään kelluva sellaista konkreettista tehdä työtä nopeammin. Noudata sekoitus betonin ja kaatoi sen alueella, että olet estänyt. Onko joku auttaa sinua tasoite tuoretta betonin vähintään kahdesti. Varmista, että sivut ja reunat ovat sileät ennen puhkeamassa stensiilit.
  • Sijoita konkreettisia stensiilit perustuu omaan suunnitteluun. Kun pinta on vapaa liikaa vuotavat vettä, mutta silti hieman märkä, aseta konkreettisia sablonikuvioita yli alueilla. Aloita keskellä pala sapluuna ja etene kohti puolin. Kun olet tyytyväinen sijoittaminen kuvio, kipsi se pinnalle käyttäen sapluuna telaa. Jos tämä ei ole käytettävissä, käytä vain teräslastalla tampata päälle märkä betoni tehdä koholla kuvio.
  • Levitä väri kovetetta päälle märän betonin. Lue valmistajan ohjeet ennen leviää värin kovete päälle altistunut alue betonilattia. Työ väriä betoni käyttäen sonni float. Sinun täytyy tehdä tämä nopeasti, koska väri ei imeydy tasaisesti jos betoni alkaa kovettua.
  • Luo realistisen näköisiä profiilin. Levitä antiquing agentti. Tämä tulee nestemäisessä tai jauheen muodossa. Tämä aine luo varjoja, jotka matkivat ulkoasua lovia välillä tiilien tai kiviä. Jos työskentelet tiili tai kivi kuvio, pinta olisi hieman karkea antaa sille enemmän aito ulkoasua. Voit käyttää tekstuuri rulla tässä vaiheessa hankkeen. Jos työskentelet kaakeli kuvio, varmista, että sinulla tasoitettaessa kaikki epätäydellisyydet työskentelemällä pinnalla teidän lastalla.
  • Nosta sapluuna ja anna koko pinnan kuivua kokonaan. Heti texturizing betoni, poista betonin kaavaimia että olet käyttänyt hankkeeseen. Anna pinnan yli yön ennen sahausta ohjaus liittyä ja tiivistys pinnan laatan. Odottaa vielä kahdenkymmenen neljän tunnin ennen lakaistaan ​​irrotusaineen pinnasta.


Nyt olet antanut ikävä betonilattian uuden ja paremman ilmeen

Miten sapluuna konkreettisia. Hanki pituus ja leveys alueen, jonka haluat sapluuna.
Miten sapluuna konkreettisia. Hanki pituus ja leveys alueen, jonka haluat sapluuna.

Nyt olet antanut ikävä betonilattian uuden ja paremman ilmeen, varmista, että poistat kaikki väriaine ja kovetusaineen ennen sallimista kenenkään astua lattiat. Voit puhdistaa pinnan kouluttamalla letku sitä ja antaa vettä pestä pois lika ja kemikaaleja. Levitä tiivistysainetta tehdä design viime vuosia.