E2r

Miten säilyttää orkideat

Raising orkideat kotona voi olla hauskaa ja palkitsevaa, ja ne eivät ole niin vaikea kasvaa kuin saatat ajatella. Orkideat soveltuvat useimmat nykyiset olosuhteet kotona. Vaaleanpunainen, keltainen ja laventeli kukkii kooltaan kaksi tuumaa viisi tuumaa halkaisijaltaan. Oikeissa olosuhteissa ne voivat kukkia joulukuusta toukokuuhun. On viisi suosittuja tyyppejä, Cattleya, Cymbidium, Dendrobium, Phalaenopis, ja Vanda. Seuraavat ohjeet auttavat sinua selvittämään tyypin, joka parhaiten sopii sinulle ja tilanteeseen. Vastaavat orkidea luonnollinen elinympäristö omassa ympäristössä kasvaa onnistumisen mahdollisuuksia.

Vaihe 1

Orkideat kuten kosteissa olosuhteissa, päivällä ilmankosteuden tulisi olla 50-70 prosenttia.

Vaihe 2

Valaistus on erittäin tärkeää orkideoita. Valon puute aiheuttaa orkideat näkyvän hontelo ja ei Bloom kunnolla, liian paljon valoa luo sunburnt ulkonäkö. Phalaenopis tykkää hämärässä, kun Cattleya nauttii runsaasti valoa tunnelman. Keinotekoinen valo voidaan käyttää luoda suotuisat ympäristössä. Valaistuksen on oltava yhdistelmä lämmin ja viileä valot.

Vaihe 3

Miten säilyttää orkideat. Orkideat.
Miten säilyttää orkideat. Orkideat.

Lämpötila kasvaa orkideat vaihtelee tyyppejä, jotka luokitellaan lämmin kasvava, väli-ja viileä kasvaa. Ne vaativat erillistä yötä päivää lämpötiloissa, useimmat kuuluvat väliluokkaan. Phalaenopis ja Vanda nauttia päivällä lämpötila välillä 75-85 astetta, ja yöllä lämpötila 65-70 astetta. Cymbidium tykkää lämpötila 60-75 astetta päivällä ja noin 50 astetta yöllä, kun Catteya tehdä parhaiten 60-75 astetta päivällä ja 55-65 astetta yöllä.

Vaihe 4

Vesi on kriittinen orkideoita. Yleisin virhe tehdään kasvava orkideat on yli kastelua. Jotkut pitävät melko kuiva maaperä, muut mieluummin tasaisesti kosteassa maaperässä, kun taas toiset tarvitsevat harvoin kastelua. Useimmat eivät tarvitse paljon vettä, mutta jotkut eivät. Tee tutkimusta, tietää, mitä orkidea tarvitsee menestyä.

Vaihe 5

Ilmavirrat luo tervettä orkideoita. Ne vastaavat jatkuvasti lempeä tuuli samanlainen tuulet löytyy tropiikissa.

Vaihe 6

Valamisen keskipitkällä olisi suunniteltava erityisiä orkideoita. Keskipitkän tulisi sisältää kuoren, kiven, Sphagnum sammalta, perliitti tai vastaavaa materiaalia. Ne olisi repotted heti, kun ne alkavat selvitä niiden nykyisen potin. Jos juuret ovat mustia eikä valkoisia tai beige, ne olisi poistettava.

Vaihe 7

Vaihe 1. Valaistus.
Vaihe 1. Valaistus.

Pesu lehdet joskus estää lian muodostumista ja mahdollisuus tartuntoja.

Vaihe 8

Valvo orkideat säännöllisesti kirvoja, mealybugs, punkit, laajuus ja etanoita.

Vaihe 9

Orkideat ovat alttiita taudeille, käsineitä käsiteltäessä kasveja, ja työkalu, joka on puhdistettu miedolla kloriittiliuoksella.

Vaihe 10

Ajoissa karsimisesta kukkia voi tuottaa tuoretta spray kukkii, ja voit nauttia kukkii kuuden kuukauden aikana.


Enemmän taimitarhat ja kotipuutarhureille tehdä sitoutuminen kasvaa orkideoita, näitä kauniita ja ihania kukkia ovat edullisempia ja käytettävissä kaikille nauttia.