E2r

Miten saada lyijyä lasi paneeli

Yhdistä lasi ja johtavat luoda artful ikkunoita kotona tai muualla

Yhdistä lasi ja johtavat luoda artful ikkunoita kotona tai muualla. Voit hakea suunniteltu laikkuja, jotka eivät rajoitu kukkia ja perhosia, laittaa suurempia paloja yhteen samoin. Nämä kehittää mallit ovat melko valmistettu yksinkertainen menettely. Kaikki mitä tarvitset on lasit, lyijy ja puusepän työkaluja pääset alkuun. Alla on ohjeita, joiden avulla voit aloittaa pois.

Miten saada lyijyä lasi paneeli. Levitä johtavat alkaen alareunaa.
Miten saada lyijyä lasi paneeli. Levitä johtavat alkaen alareunaa.

  • Vedä pois kuvio. Yksinkertainen mosaiikki värejä ja lasit toimii hyvin alkajaisiksi. Se on helppo pystyttää, kuten suoria viivoja. Mutta jos etsit luova haaste, sitten monimutkaisempi tilkkutäkki on sinun juttusi.
  • Piirrä nuken. Päätettyään mitä suunnitella ikkunan paneeli, on aika tehdä nuken irti kuvio. Trace kaksi kappaletta: yksi teidän lasi-lohkon leikkaus ja toinen piecing yhdessä. Numero yksittäiset palat auttaa sinua järjestelyn myöhemmin. Leikkaa palasiksi käyttäen erityistä sakset, joilla voit ostaa paikallista taidetta ja käsitöitä myymälä. Tämä tapa pari leikkurit tekee tilaa lyijyn sijoittaminen lohkojen välillä.
  • Leikkaa lasia. Hanki lasi ostit tämän hankkeen. Pölyt pois liinalla tai sanomalehteä. Jäljittämisessä kuvio lasi, sinun pitäisi olla kiinnostunut pitämään ääriviivojen leikkauksia. Ota lasi leikkuri ja alkaa työstää materiaalia lohkojen tai muotoja.
  • Grind lasin reunat. Numero lasinpaloja ja ilmoittakaa niiden suunta nuolella. Tämä tekee kokoonpanon osa paljon helpompaa. Hio reunat lohkojen laittaa ne hyvässä kunnossa. Pyyhi puhtaaksi hionnan jälkeen.
  • Levitä johtavat alkaen alareunaa. Laita Cast Lead oikeassa kulmat alareunaan paneelin. Käytä erityistä leikkuri trimmausta tinanauhan. Käytä mukautettuja kynnet ottamaan lyijyä paikalleen.
  • Rakenna oma lasi. Aseta yksi lohko kerrallaan, alhaalta ylös ja paneelin. Vain tarkastelemalla huolellisesti rakentamisen aikana, voit varmistaa jätät tasaisesti mitattu tila seuraavan lohkon.
  • Työ alkuun rajoilla. Asettamisen jälkeen kaikki lasinpaloja päälle paneelin Toista vaihe 5.
  • Valmis projekti. Varmista työskentelet ympäristössä, joka on turvallinen ja edistä kytee. Käytä kytevä rauta kaikkien Sivulasit jotka on liitetty johtaa. Tarkista sileyttä glasswork ja työtä tahansa, joka tarvitsee vahvistamista. Levitä tahna sementin päälle halkeamia pitämään lyijyä lasi pitää yhdessä tiukasti. Sillä viimeistely, puhdista kuvamateriaali harjalla, pyyhi autovaha, ja keskeyttää se lukko.


Siellä on se-helposti seurata menettelyä rakentaa lyijyä lasi taideteoksia. Tämä paneeli varmasti anna puutarhoja ja ikkunat ihana, uusi look. Näin hanke näyttää olevan palkitseva sellaista kokemusta, too. Lisäksi on aina mahdollisuus osoittaa projektin vieraille ja kertoa heille tarinan tai kaksi tästä fantastinen taidetta omasi joka on juuri puutarhassa tai yli ikkunan.