E2r

Miten saada kaitaliina

Kaitaliina voi dramaattisesti korostaa yksinkertainen ruokapöytä, lisäämällä eleganssia, väri ja koostumus omaan kattaukseen. Se tulee erilaisia ​​kankaita, värejä, design ja tyyli, kaikki riippuen teema ja muodollisuus kun sitä käytetään.

Jos sinulla on edes alkeellisinta osaamista ompelu

Jos sinulla on edes alkeellisinta osaamista ompelu, niin voit yhtä hyvin yrittää tehdä ikioma ja henkilökohtainen kaitaliinoja. Säästät paljon rahaa, kun he voivat valita laatu kangasta, joka täyttää standardin sekä henkilökohtaisesti räätälöidä suunnittelu. Näin voit tehdä yksinkertaisen kaitaliina.

 • Kokoa tarvittavat aineet hyvin valaistu ja hyvin tuuletettu työskentelytila. Secure 2 - ¼ metriä tekstiili (väri ja rakenne, valinnan, mutta kangas tulisi mieluiten puuvillaa tai sekoitus puuvillaa), toinen 2 - ¼ metriä kankaalla oman pöydän juoksijan tuki (voi olla ohuempi ja kevyempi kuin top kangas), kestävä ompelija nastat, räätälöidä liitu tai ei-pysyvä kangas kynä merkintä, kuuma silitysrauta ja-lauta, mittapuu, kangas sakset tai leikkurit, leikkaus pöytä, kestävä kierre (värit valintasi) ja ompelukone.
 • Mittaa ja leikkaa. Your 2 - ¼ metriä valitun kankaan leveyden pitäisi olla 45 tuumaa. Tämän pitäisi kaitaliina kanssa ulottuvuus 70x28 tuumaa. Mittaa sama tukeanne. Sharp kangas sakset tulisi käyttää siisti ja ammatillinen leikata. Ja tekevät lopullisen leikkaus leikkaus taulukossa hyvä valaistus.
 • Pese ja rauta. On hyvin suositeltavaa Esipesu tahansa kangasta ennen ompelua, erityisesti puuvilla kangasta, joka on altis kutistumista. Kun kuiva, kulkea raudalla helpompaa ja hallittavissa ompelu.
 • Mittaa ja merkkaa. Jotta mittausta ja merkintää paljon helpompaa, taita pituus kankaan keskikohdassa, jotta Päätysaumojen koskettaa toisiaan. Kanssa räätälöidä liitu tai kangasta lyijykynällä, merkitse ulottuvuus 71x29 tuumaa kankaalla. Nyt merkitä keskipiste jokaisen lyhyen päihin. Edelleen mittaamalla sivuja pitkin lyhyen päättyy, on kohdassa, 5 tuumaa alle ylimmän reunat. Kanssa mittapuu, tehdä yhdistävien suorien linjojen keskipisteet ja reunat. Nämä on teidän oppaita suora ja siisti leikkaus.

  Miten saada kaitaliina. Kokoa tarvittavat aineet hyvin valaistu ja hyvin tuuletettu työskentelytila.
  Miten saada kaitaliina. Kokoa tarvittavat aineet hyvin valaistu ja hyvin tuuletettu työskentelytila.

  Sama periaate koskee tukea.

 • Ommel vuori estävät kulumista. Käännä kummallekin puolelle kankaan raaka-reunoja noin tuuman ja puoli kohti keskustaa niin, että väärä puolin täyttää. Helpottaa kiinnittämällä, käytä rauta höyry luoda jäykästi ja turvallisesti painetaan reunat. Ennen kiinnitä nastat, varmista, että taittuu ovat suorat ja jopa. Nastat pitäisi olla horisontaalisesti kangas on pystysuorat reunat (ja päinvastoin), mikä luo suorassa kulmassa niiden reunat, ja kukin välein tuuman ja puoli. Kulkea ompelukone, jossa silmukkaa ottaa etäisyyttä puoli tuumaa reunoista kankaalla. Jatka ompelemalla kaikilla neljällä sivulla, varo asemoida kangas jokaisessa kulmassa tapaat pitää lankanidontalinja suora ja siisti. Turvallisempi vuori, ajaa toisen kierroksen silmukkaa alle ompelukone, mutta nyt vain 1/8 tuuman liinasta reunat.
 • Varustautua. Saatat ommel pari painikkeet, yksi kummallakin puolella kaitaliina jossa reunat levittää pöydän yli. Riippuen tilaisuudessa, voit tehdä erilaisia ​​tupsut, jonka voit helposti kiinnittää ja irrottaa kautta näitä painikkeita.


Jos kuulut ympyrä potilaan ja ammattitaitoisen tikkaus harrastajat, voit tehdä tikattu kaitaliina tilanteisiin, jotka vaativat gothic motiivi. Jos et, niin voit korostavat yksinkertainen käynnissä pöydän helmiä tai strassit erikoisempaa juhlia, kuten häitä tai vuosipäiviä. Onnea!