E2r

Miten saada häät boutonnieres

Muodollisiin tilaisuuksiin kuten häät

Muodollisiin tilaisuuksiin kuten häät, yksi parhaista täydennysten smokki tai puku ovat häät boutonnieres, jotka ovat kukka kappaletta, jotka ovat kiinnitetty rintataskussa miesten muodollinen takit. Nämä kukka kappaletta toimia paitsi aksentti yksivärinen useimmat puvut, mutta myös lisätä ripaus delicateness, joka tekee miehistä enemmän viehättävä. Näin voit luoda omia.

  1. Valitse kukkia. Kukkia häät boutonnieres olisi valittava etukäteen. Yleensä tarvitset kukka, joka täsmää väriä paita ja solmio. Tavallinen kukkia, joita käytetään häät boutonnieres ovat carnations sekä ruusut. Varmista, että kukat ovat nuoria ja pieniä, sillä liian suuret kukat näyttää epämukavalta takin rintataskussa. Varmista, että kukkakauppias on varasto kukka että tarvitset mennessä, jota käytät boutonnieres. Myös ostaa muita koriste lehdet etukäteen, kuten enkelin hengityksen ja nahka saniaisia.
  2. Luo sängyssä. Voit luoda pohja häät boutonnieres, sinun täytyy ottaa pala lehtiä ja järjestää joitakin vauvan hengitystä ja ripaus Espanjan sammal lähtee. Käytä pala kukka nauha turvata varsi enkelin hengityksen ja lehtiä yhdessä. Voit luoda enintään kolme tai neljä kerrosta lehdet ja vauvan hengitystä, luoda sänky kukka.
  3. Lisää kukkia. Kun taustalla on valmis, seuraava askel on lisätä kukka. Varmista, että kukka on raikas, ja että se on viime aikoina vesitetty niin, että kukka häät boutonniere eivät kuihtuvat keskellä häät. Käytä ohuita johtoja tai kukka nauha varmistaa kukka paikoillaan. Ole varovainen, kun sitominen silmut ja sängyssä teipillä lanka, koska terälehtiä voi olla hyvin herkkä ja voi mustelma käsiteltäessä karkeasti. Varmista myös, että varsi leikataan noin kaksi kolme tuumaa pitkä, niin että sinulla on tarpeeksi varsi pitää häät boutonniere paikallaan takkisi rintataskussa aikana häät.
  4. Lisää keula. Lisää seuraavaksi keula häät boutonnieres. Keula on neljäsosa tuumaa leveä ja noin kolme neljä tuumaa pitkä. Tämä tekee pientä keula, joka sopii suoraan rintataskuun. Nauha, jota käytät tulee vastata sekä paidan ja väri kukka.
  5. Varastointi. Miten, että olet tehnyt häät boutonniere, seuraava askel on se pysyy tuoreena kunnes olet valmis lähtemään talosta. Voit pitää boutonniere tuore tallentamalla se jääkaappiin kun olet pukeutumista. Voit myös suihkuttaa sumu vettä kukkia, pitää silmut sammutettua.

Miten saada häät boutonnieres. Muodollisiin tilaisuuksiin kuten häät.
Miten saada häät boutonnieres. Muodollisiin tilaisuuksiin kuten häät.

Kanssa häät boutonniere, olet varmasti näyttää tyylikäs ja lumoava - täydellinen häät, Proms ja muita virallisia tilanteita, joissa sinun täytyy etsiä paras.