E2r

Miten refinish keittiön kaapit lakkabensiinille

Lakkabensiinille voidaan refinish keittiön kaapit

Lakkabensiinille voidaan refinish keittiön kaapit. Keittiön kaapit ovat yleensä viimeistelty kerros lakka varmistaa, että puu on suojattu kosteudelta ja keittiö. Ajan myötä, mutta lakka hiipuu ja luonnollisesti hajota. Kunnostaaksesi kaapit, voit käyttää mineraali henget, joka on erittäin tehokas liuottimen tyypistä, joka voi tehokkaasti ja nopeasti poistaa lakan tai polyuretaani kansi keittiön kaapit. Näin se tapahtuu.

Puhdistaa

Puhdista. Aloita puhdistamalla koko pinta keittiön kaapit. Tämä on tarpeen erityisesti kaappeihin, jotka sijaitsevat ylä-tai uunin lähellä, jossa runsaasti kosteutta ja öljyn roiskeet löytyy. Käytä pehmeää kangasta, joka on kostutettu lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tehdä tämän. Puhdistuksen jälkeen, käytä toista pala pehmeää ja kuivaa kangasta kokonaan poistaa kosteutta puusta.

Hakeminen mineraalitärpätit

Miten refinish keittiön kaapit lakkabensiinille. Hakeminen mineraali henget.
Miten refinish keittiön kaapit lakkabensiinille. Hakeminen mineraali henget.

Hakeminen mineraali henget. Soveltaa lakkabensiinille, sinun tulee käyttää pehmeällä kankaalla. Käytä tarpeeksi nestettä kankaalla ja sitten käyttää sitä poistaa lakka kaappi. Huomaat, että tahra ja lakka kiinni liinalla. Jos kangas on tullut hyvin tumma, käännä kangas ympäri ja käyttää toinen puoli. Kun toisella puolella on tullut pimentynyt vanhan lakka hyvin, taita kankaalla niin, että sisätilaa kangas altistuu, ja käyttää tätä puhdistaa keittiön kaapit. Suuremmille keittiö, jossa runsaasti kaappeja, valmis kourallinen puhtaalla liinalla neliöt.

Hionta

Hiomalla. Kun olet poistanut lakan, seuraava askel on poistaa tahrat. Tahrat ovat hieman vaikea poistaa, koska värjäys puu liittyy jolloin tahra imeytyä puuhun. Täysin poistaa tahra, käytä hiomakone puun. On hionta lohkot voidaan kiillottaa ja hiekkaa vaikea päästä osia kaappi, kuten lähellä saranat ja nupit. Käytä pehmeää liinaa pois kerääntyvä pöly ja muodostaa kun hiekka kaapit.

Värjäys

Värjäystä. Lopuksi, ota tahra ja sekoita huolellisesti. Tämä on tärkeää, koska tahra joskus erottaa kahteen osaan - värillinen osa ja öljymäinen osa. Kun tahra on täysin sekoitettu, käytä siveltimellä tahra keittiön kaapit. Varmista, että haet vähintään kolme kerrosta tahra. Haettaessa kerrosta tahra, varmista, että edellinen kerros on jo kuivunut ja imeytynyt puun.

Lakkaus

Lakkabensiinille voidaan refinish keittiön kaapit. Hakeminen mineraalitärpätit.
Lakkabensiinille voidaan refinish keittiön kaapit. Hakeminen mineraalitärpätit.

Lakkaus. Kun viimeinen kerros tahra on sovellettu, anna keittiön kaapit kuivua yön yli. Vasta kun se on täysin kuiva voit hakea lakka. Lakan tai polyuretaani antaa tahra viime pidempään keittiön kaappiin ja estää kosteuden vahingoita puuta.

Käytä tahra, joka vastaa sisustuksen muuhun keittiö. Kun nämä vaiheet, voit helposti päivittää keittiö vain korjausmaalaus keittiön kaapit.