E2r

Miten rakentaa puutarhakatoksestani

Ostamatta valmiiksi rakennettu aitta kit

Mikä on paras tapa saada ylimääräistä säilytystilaa, kesämökki tai Green Office omassa puutarhassa tuhlaamatta paljon? Vastaus on tietenkin Puutarhakatoksestani, mutta se ei ole koko vastaus. Jos todella haluat säästää rahaa ja on mukava irtoa, eivät osta sitä, mutta rakentaa sen itse.

Miten rakentaa puutarhakatoksestani. Valitse sijainti ja muotoilu.
Miten rakentaa puutarhakatoksestani. Valitse sijainti ja muotoilu.

Rakennus Puutarhakatoksestani on suhteellisen yksinkertaista tee-se-itse-projekti varsinkin jos sinulla on jonkin verran kokemusta puunjalostus. Vaikka olet kokematon, tämä artikkeli on täällä auttaa sinua pääsemään alkuun.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten rakentaa irtoa täysin tyhjästä. Se ei ole kovin vaikeaa, mutta se ei ole kovin helppoa. Jos et halua riskeerata aikaa ja rahaa, rakentaa irtoa käyttäen irtoa pakki on toinen arvokas ja paljon helpompi vaihtoehto.

Vaihe 1

Valitse sijainti ja muotoilu. On tärkeää karistanut olla kuiva eikä liian aurinkoinen paikka, helposti saatavilla ja näkyvillä. Kun valitset irtoa suunnittelu, on mielessä, että kapea ja korkea suojista voi tallentaa paljon enemmän tavaraa kuin leveä ja matala niistä. Tietenkin jos aiot irtoa olevan kesämökin, sinun leveämpi. Täällä sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit ostaa ammattilainen irtoa suunnitelmia tai suunnitella irtoa itse. Jos suunnittelet itse kiinni yksinkertainen rakenne - lähes kaikki mitä tarvitset on laatikko suorakulmio säätiöt.

Vaihe 2

Rakenna säätiöt. Säätiö olisi suunniteltava neliön tai suorakaiteen. Asenna 9 kannella laiturit - yksi kussakin kulmassa, yksi keskellä kummallakin puolella ja yksi keskellä koko suorakulmio. Kiinnitä sitten 3 välituet laiturit rinnakkain toisiaan. Kiinnitä pienemmät palkit kohtisuoraan palkit ja niiden yläpuolella niin koko juttu muodossa ristikko. Täytä tyhjät tilat soraa ja hiekkaa (valinnainen). Kiinnitä vanerilevyt yli rakenne muodostaa lattiaan. Sinun säätiöt on valmis.

Vaihe 3

Ostamatta valmiiksi rakennettu aitta kit. Liity kaiken yhdessä.
Ostamatta valmiiksi rakennettu aitta kit. Liity kaiken yhdessä.

Leikkaa seinät. Voit tehdä seinät joko levyt tai käyttämällä samanlainen lattiarakenne alkaen palkit ja vaneria. Ensimmäisessä tapauksessa sinun täytyy leikata laudat samankokoisia ja hienonna ne hyvin sivuilla, joten ne sopivat toisiinsa ilman reikiä. Kiinnitä sitten kolme kohtisuorassa välituet karjut - yksi kummassakin päässä ja yksi keskellä. Tämä tekee seinät vakaampi. Jos valitset vaneri menetelmä, noudata samaa "ristikko" rakentaminen, jota käytit lattialle. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse soraa ja hiekkaa, eikä kannella laiturit tietenkin, koska seinä on vaneri molemmin puolin ristikko.

Vaihe 4

Liity kaiken yhdessä. Jos olet seurannut instrcutions alkaen irtoa suunnitelma oikein tai on suunnitellut oman suunnitelman hyvin, kaikki osat pitäisi säveltää laatikko ilman aukkoja. Käytä naulat, ruuvit ja kolmio levyt korjata seinät vakaampi.

Vaihe 5

Lopuksi rakentaa ja asentaa katolle. Yksinkertaisin katto on vaaka - vain varmista, että se on riittävän vahva ylläpitämään vettä ja lunta. Voit tehdä tämän sinun täytyy 2 tai 4 tukipalkkeja kannen alla. Kansi voi olla tehty raudasta levyt asennetaan hieman rinteessä.

Jos rakennat iso aitta, jota käytetään kesämökki, ehkä luoda parempi kalteva katto samanlainen kuin että talo on todennäköisesti. Tällainen rakenne on monimutkaisempi ja tarvitsee vähintään 4 kannatinpalkkeja vaneri tai laudat ja kiinteät muovi-, metalli-tai keraamisia kattotiiliä.

Voit oppia lisää kaikki nämä yleiset vaatimukset ja suositukset tässä miten rakentaa irtoa e-kurssi. Jos rakennus tyhjästä tuntuu liian monimutkaiselta, tarkista kuinka rakentaa irtoa käyttäen irtoa pakki .