E2r

Miten puhdistaa likainen laattalattia

Laattalattiat ovat parhaita käytettäväksi keittiössä, patio ja muun talon tarvitsevat yksinkertaisia ​​vähän huoltoa pintoja. Voit kuitenkin myös käyttää keraamisia laattoja kuin lattia muista huoneet talon, koska ovat keraamiset laatat, jotka voivat jäljitellä ulkoasua puuta, graniitti tai muita pintoja.

Laattalattiat taipumus likaantua, joilla on laaja käyttö, vaikka, erityisesti nivelissä, jotka usein liittyvät laasti. Puhdistus laatta lattia säännöllisesti on hyvä käytäntö, paitsi varmistaa mallikas ulkonäkö laatta lattia, mutta myös varmistaa puhtaanapito.

Miten puhdistaa likainen laattalattia. Nuohous.
Miten puhdistaa likainen laattalattia. Nuohous.

  • Nuohous. Ensin täytyy poistaa kaikki pöly ja roskat lattialta, koska pöly kerääntynyt ehkä kuluttavaa kun siivoat lattian puhdistusainetta. Voit joko lakaista sitä tai pölynimurilla ottaa pois kaikki pöly.
  • Pöly moppi. Poista kaikki jäljellä pöly pöly moppi. Pelkkää vettä tekee, mutta voit jo käyttää desinfiointiainetta ratkaisu auttaa tappaa bakteereita lattiasta. Puheenvuoro muutaman kulkee, varmistaa puhtaan pinnan. Sitten jättää lattian kuivua.
  • Pesee. Seuraavaksi, täytä ämpäri lämpimällä vedellä ja ammoniakkia. Neljännes kuppi ammoniakkia joka viides litraa vettä on ihanteellinen suhde. Harjaa liuoksesta nivelet laatat puhdistaa laasti. Vala on kiva ulkonäkö kun puhtaita ja uusia. Kun aikaa kuitenkin lika voi kerääntyä ja laasti tulee musta. Pahimmassa tapauksessa skenaarioita, laasti saattaa jopa olla täynnä hometta ja homehtua.
  • Keräilyyn. Käytä samaa ratkaisua MOP koko ala. Hankalia paikkoja, käytä pehmeää liinaa samalla ammoniakkiliuoksen spot-puhtaana.
  • Kloorivalkaisua. Jos grout vielä näkyy musta tai tumma jälkeen pesee ja keräilyyn, sinun tulee käyttää vahvempaa liuosta. Voit kokeilla kloorivalkaisua. Sekoita kupin nestemäinen valkaisuaine, ruokalusikallinen nestemäistä astianpesu saippuaa ja kaksi litraa kuumaa vettä. Moppi lattian kanssa ratkaisun, kiinnittäen erityistä huomiota sen ongelmakohdat. Voit käyttää sivellintä hangata alueita, jotka ovat erityisen likaisia, kuten väliltä laattojen ja alueiden omassa keittiössä lähellä pesuallas ja liesi. Kun käytät valkaisuainetta, varo anna liuoksen koskettaa mitään maton tai verhoilu. Sinun tulisi myös testata ratkaisu huomaamaton alueen, kuten pöytien ja laskurit, tai kulmat.
  • Siivouskoneiden. Jos et pääse eroon musta värillinen laasti, saatat jo tarvita siivouskoneiden palvelut teidän laatat. Useimmat Matonpesu yritykset tarjoavat laatta puhdistus. Ne ovat yleensä sovelletaan erityisiä kemikaaleja teidän laatta laasti, ja lisätä tiiviste, jotta laastin näkyy kirkas ja puhdas pidempään.

Huolto

Huollon, se on aina hyvä idea siivota lattia säännöllisesti. Jopa päivittäin lakaistaan ​​ja keräilyyn menee pitkälle. Koska ylimääräinen toimenpide puhtauden, voit toteuttaa no-kenkiä politiikkaa oman kotitalouden. Pyydä kaikkia lähtemään kengät takki kaapissa tai sen ulkopuolella, varsinkin sateisina ja luminen sää, jotta he eivät seuraa mutaa ja likaa sisätiloissa.