E2r

Miten puhdistaa vanhan talon jäähdyttimen

Vapaasti seisova lämpöpatterit ovat pitäneet meidät lämpimänä 1860-luvulta lähtien. Ne lämmittää kotitekoisia piirakoita, kuivaa märät käsineet ja kostuta huoneeseen, kun laitat koko vettä niiden päälle. Joseph Nason suunnittelussa on parantunut vuosien varrella, mutta edelleen pohjimmiltaan sama. Useimmat lämpöpatterit löydät pelastaa telakat ovat päällystetty vanha maali, joka voisi sisältää myrkyllistä lyijyä. Sinun pitäisi olla maali poistetaan ammattimaisesti tai ryhtyä varotoimiin ei vapauta lyijyä ilmaan. Puhdistus ja kunnostaminen vanha talo patteri on sama, onko se jo kotona, tai onko sinulla pelastanut sen pelastaa pihalla.

Vaihe 1

Puhdistus jäähdyttimen. Hiekkapuhallus on helpoin tapa poistaa vanha maali. Tämä olisi täydennettävä ammattilainen, koska vanha maali voi sisältää lyijyä. Jos olet valmis ryhtymään kaikkiin tarvittaviin varotoimenpiteisiin käsitellä lyijy-pohjainen maali, jatka sitten itse.

Vaihe 2

Miten puhdistaa vanhan talon jäähdyttimen. Puhdistus jäähdyttimen.
Miten puhdistaa vanhan talon jäähdyttimen. Puhdistus jäähdyttimen.

Päätä, haluatko tehdä työtä talon tai ulkopuolella kotiisi. Jos jäähdytin on parhaillaan, sinun täytyy irrota kaikki liitännät. Muutto patteri ei ole helppo tehtävä, sillä ne ovat erittäin raskaita, ja koko järjestelmä on tyhjennettävä. Useimmat ihmiset valitsevat jättää ne lähes tavanomaisesti paikkaan, kun puhdistus-ja maalaat.

Vaihe 3

Hiekkapuhallus se luultavasti ei jotain halua tehdä talossa, joten tartu hiekkapaperilla ja mennä töihin.

Vaihe 4

Hankaamalla teräsharjalla poistaa lika, pöly ja irtonainen maali pelimerkit. Temppu on voitava päästä kaikki pieniä halkeamia ja rakoja jäähdyttimen. Ei näytä olevan tietyn koon tai muodon harja käytettävissä - sinun täytyy olla kekseliäs ja katso mitä voit keksiä. Tässä on hiekkapuhallus on sen ainoa hyöty.

Vaihe 5

Suihkuta paljaiksi jäähdyttimen heti öljyn-pohjamaalilla. Valurauta alkaa ruostua kaksikymmentäneljä tuntia, jos ne jätetään hoitamatta. Suihkuta tasainen kerros koko jäähdyttimen, mukaan lukien osien välillä.

Vaihe 6

Vaihe 1. Päätä.
Vaihe 1. Päätä.

Valintana käyttää kuumuudelle pohjamaali ja maali ei ole tarpeen, koska kuuman veden järjestelmät eivät saavuta sellaista lämpötilaa tarpeeksi kuuma vaatia sitä. Lateksimaalit voi johtaa ruostuvat, joten niitä ei suositella.

Vaihe 7

Valinta väri maalata jäähdytin. Jotkut uskovat väri vaikuttaa tehokkuuteen, kun taas toiset väittävät, että ei ole eroa. He kaikki ovat yhtä mieltä siitä metalliväri ei vähentävät jäähdyttimen kykyä lämpöä huoneeseen. Maalaus voi alkaa, kun pohjamaali on kuivunut tuntuista.

Vaihe 8

Bronzing on toinen vaihtoehto, jos haluat maalaamaton ilmeen.

Vaihe 9

Pölyämistä jäähdytin säännöllisesti parantaa sen tehokkuutta. Sama ongelma pölyämistä kuin maalaus - miten päästä kaikki tiukka vaikea päästä paikkoihin? Sinun täytyy vain kokeilla, kunnes löydät harja, joka toimii sinulle.


Etsiä ja löytää oikea jäähdytin kotiin, puhdistus-ja tai maalaamalla, ja saada putkimies asentaa (tarvittaessa) voi tuntua paljon vaivaa. Valurauta patterit on lämmitys koteja yli sata vuotta. Ehkä he ovat vaivan arvoista.