E2r

Miten puhdistaa rasvaa jäänyt lika grillausmahdollisuus

Poistamalla rasva jäännös grilli olisi tehtävä heti grillauksen. Tämä estää rasvan jäännös kovettuminen ja rakentaa ja näin ollen on mahdotonta maaperän maku muiden elintarvikkeiden keittää samassa grilli. Puhdistus grilli rasvaa jäämän vie vain muutaman minuutin ajastasi. Itse asiassa, työ on täydellinen, on eniten, 30 minuuttia. Tässä miten tehdä se.

Miten puhdistaa rasvaa jäänyt lika grillausmahdollisuus. Ota grilli raastaa pois.
Miten puhdistaa rasvaa jäänyt lika grillausmahdollisuus. Ota grilli raastaa pois.

  • Ota grilli raastaa pois. Joissakin yksiköissä, grilli ristikot voidaan poistaa painamalla lukitusmekanismi. Muissa yksiköissä, sinun tarvitsee vain nostaa grilli raastaa pois. Riippumatta miten tämä tehdään, muista anna grillin jäähtyä ennen kuin irrotat grilli raastaa. Mutta on aina turvallinen käyttää pari kumihanskat käsitellessään grillit.
  • Kaavi rasva jäännöksen päältä. Ensinnäkin, märkä grilli raastaa saippuavedellä. Sitten, käyttäen pala metallia, kaapia pois rasvaa jäännös alusta puolelta toiselle. Muista kuitenkin, ettei käytä liikaa voimaa. Liiallista voimaa, itse asiassa, on täysin tarpeetonta, sillä suurin osa rasvasta fragmentit eivät ole vielä kiinni grilli arinat.
  • Hankaa grilli arina. Kun useimmat rasvat poistetaan, alkaa pesee grilli ristikot teräsharjalla, teräsvillaa tai jäykällä harjalla. Tämä poistaa kaikki tahmea rasvaa fragmentteja jäljellä grilli raastaa.
  • Levitä uuninpuhdistusaineella. Kun olet valmis pesuun, voit nyt laittaa uuniin puhtaampaa päälle grilli raastaa. Laita enemmän alueita, joilla on vielä rasvaa palasia. Anna uuninpuhdistusaineella istua noin 5 to10 minuuttia. Pese grilli ristikot saippuavedellä jälkeen. Jälleen enemmän pesee. Sitten huuhtele puhtaalla vedellä.
  • Kuivaa grilli raastaa. Käytä puhdasta, pehmeällä kankaalla Pyyhi grilli raastaa kuivana. Jos haluat käyttää grilliä kerran, harjaa öljyä päälle grilli raastaa estää ruoan tarttumisen grilli ja tehdä myöhemmin puhdistaa paljon helpompaa. Muista kuitenkin, että öljyä kun grilli on vielä kylmä, sillä laittamalla öljyä on jo liekki voi aiheuttaa vakavia vahinkoja.
  • Puhdista sisätila. Fat jäännös Usein vuotaa sisälle grilli, joten sinun täytyy myös puhdistaa sitä. Jälleen kaapia pois rasvaa jäännös reunoista ja pinnan grilli sisustus. Sitten spray saippuavedellä tai uunissa lasinpuhdistusainetta sisustus ja hangata rasva jäännös pois. Kiinnitä huomiota osia eniten gunk. Sitten, kostealla liinalla, huuhtele sisustus. Kuivaa se kuivalla liinalla jälkeenpäin.

Paitsi saippuavedellä ja uuninpuhdistusaineella

Paitsi saippuavedellä ja uuni puhtaampia, etikka toimii hyvin myös poistamalla rasva jäämien ja hajottaa rasvaa. Levitä hyvä määrä etikkaa grilli ristikot ja anna sen istua 10-15 minuuttia. Sitten alkaa hangata grilli raastaa. Jos haluat, voit myös lisätä etikkaa teidän grilli puhtaampaa. Yksinkertaisesti sekoita viisi osaa puhtaampia ja yksi osa etikkaa. Käytä seosta kuin mitä tavallinen siivooja.