E2r

Miten puhdistaa matot

Siivous matot on hygieeninen ja estää bakteereita ja bakteerit asumaan heille. Voit maksaa ammatillinen siivoojat käsitellä mattoja, mutta voit myös tehdä sen itse. Vaikka se näyttää olevan haastava tehtävä, puhdistus teidän matot on hallittavissa. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla.

  1. Tiedä tyyppi matto. Ennen mitään, ensin selvitettävä, millaisia ​​matto olet tekemisissä. Täytyy muistaa, että matot on valmistettu eri materiaaleista ja siksi on erilaiset pesuja. Jotkut matot edellyttävät vahvaa puhdistusainetta, kun taas jotkut voidaan hoitaa miedolla tuotteita. Älä koskaan siirry puhdistuksen ilman riittävää tietoa mattoja. Muussa tapauksessa saatat riski vahingoittamatta niitä.
  2. Käytä matto pesukoneessa. Yksi helppo tapa puhdistaa matto on käyttää pesukoneessa. Voit vuokrata koneen tai ostaa oman tahansa lähikauppa. Aloita puhdistus imuroimalla koko maton pölystä ja liasta. Täytä kone puhdistusainetta ja vettä. Kytke laite päälle ja alkaa näkyä koneen koko matto, antaa enemmän huomiota likaisimmat osat. Käytä konetta muutaman minuutin ajan, kunnes olet varma, että matto on puhdistettava. Annetaan matto kuivumaan.
  3. Kuivaa puhdas matto. Kemiallinen pesu on vaivatonta matto puhdistusmenetelmä, joten se kärjessä vaihtoehtoja monia matto omistajat. Aloita imuroi koko maton pölystä ja liasta. Voit myös poistaa tahrat ensin. Muista, että puhdistaa matto pinta on tärkeää, jotta jauhe matto puhtaampi asettua matto ja pitää sitä työntää likaa syvälle kuituihin. Poistamisen jälkeen pölystä, voit nyt hakea jauhe koko matto. Anna sen istua muutaman tunnin antaa jauheen riittävän kauan, jotta pöly ja lika pintaan. Jonka jälkeen, imuroi matto poistaa sekä lian ja jauhe.
  4. Steam puhdistaa matto. Höyryssä liittyy lämmön poistamiseksi syvällä likaa. Heat toimii työntämällä lian pintaan, kun puhdistusainetta hajoaa lian. Höyrypesurilla sitten imuroida lian ja jättää matto puhtaana ja likaa vapaa. Ainoa haittapuoli höyrypuhdistus on, että se jättää matto märkä pitkiä aikoja, jotka voivat mädäntyä kuidut ja kutsua hometta ja homehtua. Välttää pitkäaikaista märkyys, saatat joutua käyttää lämmitin tai tuuletin.

Ennen puhdistus-ratkaisua

Miten puhdistaa matot. Käytä matto pesukoneessa.
Miten puhdistaa matot. Käytä matto pesukoneessa.

Ennen puhdistus ratkaisu, sinun täytyy varmistaa, että se on suositeltava tuote matto. Sen pitäisi myös olla voimakas puhdistus ominaisuuksia, jotka voivat voimakkaasti lian, samalla hellävarainen matto. Jotta vältetään värimuutoksia, se on parasta kokeilla ja testata pienen määrän puhdistusaineita huomaamaton alue matto. Onko olemassa väri muuttuu. Jos ei ole, voit siirtyä puhdistaa koko matto.