E2r

Miten puhdistaa maalatut seinät

Ennen ulos vedellä ja saippualla

Ennen ulos vedellä ja saippualla, aina muistaa, että pöly, kun se kastuu, tekevät seinät likaisempaa. Muista poistaa kuivan pölyn seinät ennen kuin jatkat puhdistaa lian irti seinistä. Asiakas voi käyttää pölyriepua suorittaa tehtävän. Kun pölyämistä seinät, käytä puhdasta matolle tai kankaalla poistaaksesi jäljellä itsepäinen pöly edelleen seinille.

Sen jälkeen, kun pölyä seinät

Jälkeen pölyämistä seinät, antaa suojapäällyksestä päälle matto tai lattia seinät olet puhdistaa. On erittäin tärkeää, ettei maaperän lattia samoin. Käytä esiliinaa suojata vaatteet on märkä. Likaiset vaatteet tarkoittaa lisätään pesula.

1. Valmista materiaalit ja välineitä käytetään. Mitä tarvitset:

  • Siivoustakki, edullisesti magneettinen duster
  • 2 ämpärillistä tai ämpärit
  • 4 kpl puhtaalla imukykyisellä liinoja, mieluiten mikrokuituliinaa
  • 2 kuiva pyyhkeet
  • Lievä puhdistus ratkaisu. Sinun tulisi välttää ratkaisuja, jotka ovat happamia tai ohuempi, koska se pilaa maalatut seinät sijaan niiden puhdistamista.

Miten puhdistaa maalatut seinät. Lievä puhdistus ratkaisu.
Miten puhdistaa maalatut seinät. Lievä puhdistus ratkaisu.

2. Kaada puhdasta vettä joku astioissa tai kauhoja. Muut kauhan olisi oltava puhdistusliuos. Sinun puhdistus ratkaisu voi olla pelkkää saippualla ja vedellä, jos seinät ovat muitakin värejä kuin valkoinen. Jos seinät ovat valkoisia, voit lisätä Borax siihen täydellinen valkaisuaine)

3. Aloita pyyhkimällä seinät alhaalta menossa ylös. Dirty saippuavedellä alasajon muurit tekevät pohjaseinien vaikeampi puhdistaa. Jos sinulla on suuri alue seinään kattamiseksi, jakaa työtä seinillä segmenteittäin niin olet varma ettet missaa paikalla. Työ yhdellä alueella ennen kuin siirrytään seuraavaan.

4. Kasta puhdas kangas saippualiuoksella ja hankaa seinät aluetta kohti. Jos maali on puolikiiltävä tai kiiltävä viimeistely, puhdistus se ei olisi kovin vaikeaa. Tasainen viimeistely on vaikein puhdistaa, koska sen karkean pinnan ominaisuuksia. Työ yhdelle alueelle kunnes seinät ovat puhtaat.

Ennen ulos vedellä ja saippualla. Sen jälkeen, kun pölyä seinät.
Ennen ulos vedellä ja saippualla. Sen jälkeen, kun pölyä seinät.

5. Levittämisen jälkeen saippualiuoksella Kasta toinen puhdas pyyhe ämpäri puhtaalla vedellä, ironinen kuivaa ja pyyhi likaista saippua alueella olet keskittyä. Toista tämä vaihe alueittain kunnes olet suorittanut koko kattavuus seinään.

6. Sillä loppusiivous, käytä puhdasta kuivaa erittäin imukykyistä liinaa ja pyyhi märkä seinät kunnes se kuivuu. Älä koske seiniin, kunnes se kuivataan huolellisesti ja se jättää jälkiä.

Lapset ja lemmikit voivat kokeena likaa teidän seinät, mutta tämä puhdistusmenetelmä, voit helposti pakoon kilpailua. Muista aina, että paras puolustus vastaan ​​tällaisia ​​vahinkoja on pitää kädet tai tassut perheenjäsenesi puhtaana. Aina laittaa matolle tai pesulappu teidän keittiön sisäänkäynnin kannustaa heitä pestä ennen talon.